返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:48 AM 發表

我係蟻民呀..~~
蟻民卻是高高在上的
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:46 AM 發表

你都咁有錢,買左佢啦~~give u 20%off~~
仲有我想問問bubu換錢嗎??i want tvb$$>.
暫時唔買住 本來有換錢服務,不過現在暫停,因為寵物幣太多

回應 bubu1109 第 6736 篇文章

那么快。。。
多谢你的忠誠之心!。。应该没用
冬眠几天变回100了。。

有什么负面效果如果忠诚是0。。
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:55 AM 發表
那么快。。。
多谢你的忠誠之心!。。应该没用
冬眠几天变回100了。。

有什么负面效果如果忠诚是0。。
基本上係冇,最多都係打唔到怪
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:56 AM 發表

你咁多就快d俾d我洗啦..~~
你都有唔小啦,重想要埋我D錢
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:54 AM 發表

暫時唔買住 本來有換錢服務,不過現在暫停,因為寵物幣太多
give m some~~share with me is a good way to spend $$~~
  一个人可不可以玩两只宠物。。
我的宠物很丑怪。。
有邊個唔中意錢錢呢?x
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 09:01 AM 發表
  一个人可不可以玩两只宠物。。
我的宠物很丑怪。。
不可以玩兩只,寵物升轉後可以換種族啊.....

也可以自定義美化你的寵物....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?

回應 无印良品 第 6747 篇文章

自定義美化你的寵物<<<<<

什么咚咚?
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 09:05 AM 發表
自定義美化你的寵物
挂上自己喜歡的圖片就可以啦,

例如:把你女朋友的相片自定義到寵物那去,哈哈,你就可以天天看到你愛的人...原來是你的寵物....