返回列表 回復 發帖
賣甘貴做咩,新人都唔使玩啦.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
其實我無念過有人買-.-幾出人意表lo
暫時我收法師裝備ge價錢應該係最高
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:22 AM 發表
其實我無念過有人買-.-幾出人意表lo
我經常都會幫自己成員買野,明知貴好多,我都會買,好多人都賺我唔小

800萬一件騎士裝備我都幫成員買過
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:26 AM 發表

我經常都會幫自己成員買野,明知貴好多,我都會買,好多人都賺我唔小

800萬一件騎士裝備我都幫成員買過
i am selling one~~go and get it!!!!!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:23 AM 發表
暫時我收法師裝備ge價錢應該係最高
原来系你控制住高价市场既....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:29 AM 發表

i am selling one~~go and get it!!!!!
我唔買,留比其他人買啦 祝你好運可以快快賣出
原帖由 无印良品 於 2008-9-17 08:33 AM 發表

原来系你控制住高价市场既....
現在我唔會再去二手市場買太多裝備,反正好多人都會慢慢賣唔出,跟住就會慢慢落價

我高價只係會收番我地自己家族成員的裝備,我不會阻其他人收裝備的
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:43 AM 發表

哈哈...~~我諗除了你會買之外..~~係唔會有人買的..~~
你都咁有錢,買左佢啦~~give u 20%off~~
仲有我想問問bubu換錢嗎??i want tvb$$>.<
我回来啦。。

我的宠物为什么 0 忠诚度。。。
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:47 AM 發表
我回来啦。。

復活寶石d3nni57送禮2008-09-17 08:49:06
忠誠之心d3nni57送禮2008-09-17 08:48:41

+U~~
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:47 AM 發表
我回来啦。。

你太耐冇打怪忠誠度就會降低

成功贈送給 d3nni5 3 個 忠誠之心!