返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 04:57 PM 發表

人家仲要復活石呀..~~快d俾人啦..~~
未給裝備已經先給復活寶石了
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 12:55 AM 發表

好吧,暫時借你一用,記得7轉還給我417300

復活寶石也給了你一點

成功贈送給 ndctim 1 個 法神權杖!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神戒指!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神頭盔!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神披 ...
嘿...你甘多法神套裝,送返百機二百件過我都唔係好過太~~(PM you later i am going to taking shower want to join with me haha~)
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 05:00 PM 發表

嘩升得真快呀..~~我都想明天升多一轉呀..~~
irony.....<------今日係學校學的英文生字.....
原帖由 kylefunny 於 2008-9-13 05:04 PM 發表

嘿...你甘多法神套裝,送返百機二百件過我都唔係好過太~~(PM you later i am going to taking shower want to join with me haha~)
我得幾套咋 邊有你講咁多,快D留低石頭給我 唔准逃走
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 05:08 PM 發表

我沒有呀..~~
你有

要睡了,再見各位...thx again and again~
ndctim 也是有趣的一員

irony
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-9-13 04:40 PM 發表
感覺上法師不易升>.
用催眠,去高级地方打,
巡查都俾我打到爬低
不过D宝石。。。
甘快晚安啦....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
可以一日就升到两轉
原帖由 moruomao 於 2008-9-13 05:25 PM 發表
可以一日就升到两轉
給了你一點寵物幣,用來買紅寶石啦
原帖由 无印良品 於 2008-9-13 05:23 PM 發表
甘快晚安啦....
甘就凌晨2点讲早晨~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-13 05:29 PM 發表

給了你一點寵物幣,用來買紅寶石啦
其实。。。。仓库有
原来打趴巡查员,静系得几百蚊