返回列表 回復 發帖
只要打到法神裝備死100次都冇問題
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:00 AM 發表
我又打到法神披風..~~~(為什麼我每次都是打到法神披風呢..~~)

我又來賣給老大你啦..~~
法神披風 bubu1109 1 送禮 2008-09-11 06:00:08

ice.key 2008-9-11 06:16 AMTVB 10 元積分轉出
原帖由 bubu1109 於 2008-9-11 12:58 AM 發表
原定16號的送神秘寶石獎勵計劃會取消,改為12轉以上每人送100萬tvb幣代替,這樣比較直接

我怕結果送完給大家,大家又賣番比我,倒不如直接一點
I don't want tvb幣
I want 神秘寶石

原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:38 AM 發表

快d加入兄弟幫..~~~ ..~~~如果唔係..~~我就反對老大...~~送獎品給你..~~
ice.key你可以放心,我根本不會有獎勵給他
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 06:38 AM 發表

快d加入兄弟幫..~~~ ..~~~如果唔係..~~我就反對老大...~~送獎品給你..~~
why is everyone telling me to join
I don't want to join any family now