返回列表 回復 發帖
刚才的网还好好的,到了5.30pm突然好卡
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 01:22 AM 發表

佢掛住搵錢 剛剛先有人問我佢去左邊

可能有神秘人暗戀緊佢
係囉係囉... 都唔知邊條粉絲問你啊呵~ (knife on my hands~)
原帖由 yy@sam 於 2008-9-10 05:36 PM 發表

唔知是不是本帮的人呢??
當然是本幫的人啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yy@sam 於 2008-9-10 01:36 AM 發表

唔知是不是本帮的人呢??
唔好甘8啦你~我從來都唔會8人地D野既~
(BUBU私下PM講我知啊~~)
  獲得1個 神秘寶石   終於打到啦
原帖由 peterzai05 於 2008-9-10 01:37 AM 發表
刚才的网还好好的,到了5.30pm突然好卡
人多左就變慢左...唉無奈~
原帖由 afpd 於 2008-9-10 10:15 AM 發表

Tampines
真的是一个在头一个在尾。
原帖由 blueocean 於 2008-9-10 06:27 AM 發表
bubu...I think 1739jay mean to ask how to type words like 乜, 咁, 咗, 俾, etc

1739jay
take a look at this post, it may help
http://os.tvbnow.com/thread-338565-1-3.html
ya loh, thats what I mean thank for your help, the post is helpful.
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 05:07 PM 發表
打怪加掉寶率要看運氣,也不見得法師就加得小掉寶率,像我之前13轉沒使用過神秘寶石也有500幾點掉寶率

不過好多人話點擊次數多,例如騎士會比較易加掉寶率,我個人就覺得未必,我打過7~8個論壇的寵物,感覺同實際上都係看 ...
原来。。。一切靠运气。。
现在明了。。。
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 05:40 PM 發表

當然是本幫的人啦414670
唔通是~~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-10 05:43 PM 發表
我係當時人..~~係唔係應該要知呀..~~bubu
等我搞番個 ( 兄弟幫寵物家族聯誼會 )先 等大家可以聯絡交往一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
打怪好慢,經驗卡時間都未用完就逃走了
唔明~~~~既是么呵~~