返回列表 回復 發帖
你都话法师攻击升得快啦....你E+掉宝几多?

法师打一下(等于武士打两三下)甘你话掉宝率,会不会?
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 afpd 於 2008-9-10 01:21 PM 發表
寵物幣 bubu1109 20000000 送禮 2008-09-10 13:20:30

老大,money money come

afpd 2008-9-10 04:57 PMTVB 4000000 元積分轉出

回應 无印良品 第 4997 篇文章

now...掉寶率:60
我从1轉1級到现在2轉257級没升过啊。。
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 04:57 PM 發表

afpd 2008-9-10 04:57 PMTVB 4000000 元積分轉出  
Arigato 老大
打怪加掉寶率要看運氣,也不見得法師就加得小掉寶率,像我之前13轉沒使用過神秘寶石也有500幾點掉寶率

不過好多人話點擊次數多,例如騎士會比較易加掉寶率,我個人就覺得未必,我打過7~8個論壇的寵物,感覺同實際上都係看運氣,
我試過一個論壇的寵物3轉已經3百多掉寶率,也有一個10轉100掉寶率都沒有,所以我對掉寶率的總結是運氣
原帖由 zzqq 於 2008-9-10 04:59 PM 發表
now...掉寶率:60
我从1轉1級到现在2轉257級没升过啊。。
記得看看這帖的第1版,有些問題可能會有答案
我7转300几级都系得100掉宝率....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
哇!ice.key一起身就去打怪,都没来离度打声招呼!
原帖由 afpd 於 2008-9-10 05:19 PM 發表
佢掛住搵錢 剛剛先有人問我佢去左邊

可能有神秘人暗戀緊佢
原帖由 yy@sam 於 2008-9-9 11:29 PM 發表

近来网络很差~~近期内我已没望快升了~~
咱第二版的就靠你冲上去了~~
唔好甘灰爆啦~ 我呢排個網都一樣啊... 唉KEY姐升得好快啊,連影都看唔到~好難追啊~~~
一齊+油啦兄弟~~
你地都系劲人啊.....

佩服....
原帖由 afpd 於 2008-9-9 11:32 PM 發表

大佬,我地的家族成員,要拿聖騎士裝備要到達10轉才會給予.      

法神裝備要到達12轉才會給予。况且你又还不是兄弟幫寵物家族成員。

你努力点,加入兄弟幫寵物家族后, ...
之前佢係,但係後來又唔係,以家等跟入返來~希望你快D入返來啦~無良印品~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 01:07 AM 發表
打怪加掉寶率要看運氣,也不見得法師就加得小掉寶率,像我之前13轉沒使用過神秘寶石也有500幾點掉寶率

不過好多人話點擊次數多,例如騎士會比較易加掉寶率,我個人就覺得未必,我打過7~8個論壇的寵物,感覺同實際上都係看 ...
絕對"賺"成啊~要有運仔先得~
原帖由 afpd 於 2008-9-10 01:19 AM 發表
佢話有人用跟佢部腦啊~所以佢沒來呢度SAY HI~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-10 05:22 PM 發表

佢掛住搵錢 剛剛先有人問我佢去左邊

可能有神秘人暗戀緊佢
唔知是不是本帮的人呢??