返回列表 回復 發帖
原帖由 kylefunny 於 2008-9-2 12:02 PM 發表

you missing something on the first sentense~no see right
i know is labor day...thats suck i still have to work because my family own the bussiness thats why i must be there every ...
兄弟~~你没时间打怪还升的这么快~~ 就快追到我了~~
原帖由 yy@sam 於 2008-9-1 09:39 PM 發表

兄弟~~你没时间打怪还升的这么快~~ 就快追到我了~~
我都係用攻擊卡同經驗卡著~ 有排都追唔到BUBU同ICE.KEY佢地啦!
過兩三個鐘頭再返來,有事要處理...遲D傾啊
求几本:光爆術領悟之書

THX。

成功贈送給 无印良品 10 個 光爆術領悟之書!

兄弟点解你一夜之间变这么有钱(TVB币)卡~~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-2 02:25 PM 發表

唔洗thx...~~~送俾你啦..~~~

光爆術領悟之書无印良品1送禮2008-09-02 14:24:03
你就一夜间变的很穷~~嘻嘻~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-2 02:30 PM 發表

我都知呀....~~~你沒有收過我錢呀...~~~再嘈...~~~下次有活動唔俾你呀..~~~
不敢啦~~~
原帖由 yy@sam 於 2008-9-2 02:27 PM 發表
成功贈送給 无印良品 10 個 光爆術領悟之書!

兄弟点解你一夜之间变这么有钱(TVB币)卡~~~
人地唔玩俾晒钱钱我啦。。。
原帖由 无印良品 於 2008-9-2 02:47 PM 發表

人地唔玩俾晒钱钱我啦。。。
甘好~~ 你重有没这样的朋友啊~~
原帖由 kylefunny 於 2008-9-2 01:47 PM 發表

我都係用攻擊卡同經驗卡著~ 有排都追唔到BUBU同ICE.KEY佢地啦!
過兩三個鐘頭再返來,有事要處理...遲D傾啊
谢谢你的卡...
昨天又输将近100万...