返回列表 回復 發帖
大家記得唔可以再問kylefunny攞神秘寶石  太貪心啦你地

kylefunny 重有冇神秘寶石給我
原帖由 bubu1109 於 2008-9-1 07:46 PM 發表
大家記得唔可以再問kylefunny攞神秘寶石  太貪心啦你地

老大见者有份

三倍經驗卡kylefunny5送禮2008-09-01 19:46:04
雙倍攻擊卡kylefunny10送禮2008-09-01 19:45:45
雙倍經驗卡kylefunny10送禮2008-09-01 19:45:31
三倍經驗卡kylefunny5收禮2008-09-01 16:50:49
雙倍經驗卡kylefunny10收禮2008-09-01 16:50:30
雙倍攻擊卡kylefunny10收禮2008-09-01 16:50:23
kylefunny这些东西我大把!还给你啦,kylefunny你知道我要什么的啦
咬住你不放就是啦
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 bubu1109 於 2008-9-1 03:46 AM 發表

原來幫主先至係DRACULA(吸血鬼之王)~こわいいね(好恐怖啊)
原帖由 jjj9930 於 2008-9-1 03:52 AM 發表

老大见者有份
三倍經驗卡                kylefunny                5                送禮                2008-09-01 19:46:04                                        雙倍攻擊卡                kylefunny                10                送禮                2008-09-01 19:45:45                                        雙倍經驗卡                kylefunny                10                送禮                2008-09-01 19:45:31                                        三倍經 ...
我暈啊~
得閑同大家聊一聊都機過引啊~ ...伊~~好似有短信息窩,唔知邊個嘞....... 原來係周公急CALL佢体見我同大家聊得甘HIGH佢又想揾我來聊下窩~ 早头啦甘多位第日再一齊聊下啦~ z z Z Z(呢次真係分...)
原帖由 kylefunny 於 2008-9-1 08:07 PM 發表
得閑同大家聊一聊都機過引啊~ ...伊~~好似有短信息窩,唔知邊個嘞....... 原來係周公急CALL佢体見我同大家聊得甘HIGH佢又想揾我來聊下窩~ 早头啦甘多位第日再一齊聊下啦~ z z Z  ...
kylefunny 早点睡吧!不要想这样多了晚安!咬住你不放
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 09:25 PM 發表
這就送給你們啦...~~~

寵物幣 bubu1109 2000000 送禮 2008-09-01 21:25:04
寵物幣 afpd 100000 送禮 2008-09-01 21:24:46
寵物幣 xenos68 200000 送禮 2008-09-01 21:24:24
寵物幣 xenos68 200000 送禮 2008-09- ...
本來都唔想收 ,不過見到你重多錢過我 ,我就改變主意
今晚收市前我的17號股沒有漲停,現在宣佈買了17號股的成員每人要罰款10億tvb幣