返回列表 回復 發帖
再給幾個石頭吧!!
你有這麼多
我們要了你的石頭了  
原帖由 doctor.n 於 2008-9-1 03:12 AM 發表
是啊
再給幾個吧!!
你古我真係石頭COPY機咩~送 DOCTOR.N 9999 寵物信用卡!
原帖由 kylefunny 於 2008-9-1 07:10 PM 發表

打打打!!重好意思提D石頭!搞到我吃唔安坐唔樂,常晚係度攞攞亂騰來騰去分唔著廳日返工又係十下十下甘 ~~
多谢了~~ 不过还是石头好~~

原帖由 ice.key 於 2008-9-1 07:15 PM 發表

你才買了252800...~~~~不要裝傻...~~~~就只有你不給錢啦...~~~
252800 也好呀~~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 03:15 AM 發表

你才買了252800...~~~~不要裝傻...~~~~就只有你不給錢啦...~~~
原來買股票係甘好賺既咩~等我都入反機手來菊爆D股先得~~ 哈哈
多谢了~~ 不过还是石头好~~
[/quote]
點至呢D啊我重比左999張寵物信用卡你既喔~去左邊啊!
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 03:23 AM 發表

咁你就要推下我的股啦...~~~~虧損中呀...~~~
買晒我2億TVB幣唔知會點嘞~
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 03:28 AM 發表

股市不是用tvb幣買的...~~~
未玩過...唔好甘直接嘞...好無FACE嘎!(甘係唔係用寵幣啊?)
只要到虛擬股市開戶就會有10萬比你買股
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 03:34 AM 發表

都唔係...~~~~係用股市幣..~~
好HURT啊~我竟然連股市幣都唔知好魚啊

話時話啊,我地兄弟幫入面邊個既註冊時間係最長嘎?我係3月3號2007年註冊既~almost 1 years and half lol