返回列表 回復 發帖
谢谢。。。。。。
原帖由 kylefunny 於 2008-9-1 04:57 PM 發表

一晚就捐左我付身家出來求下你地放過小第啦~~之多送機張卡比你同YY同JJJ嘞~
我们打怪一个轉都没有5粒到8粒的石头!你说还有几百粒!我们都没什么相信!现在看到家族有100粒石头相信咯!现在咬住你不放咯
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
你地都升得几快喔。。。
原帖由 jjj9930 於 2008-9-1 06:37 PM 發表

我们打怪一个轉都没有5粒到8粒的石头!你说还有几百粒!我们都没什么相信!现在看到家族有100粒石头相信咯!现在咬住你不放咯 ...
没条件支持!!
原帖由 ice.key 於 2008-9-1 04:16 PM 發表
今日買92 ~保護兒童之家~會有tvb幣送...~~~今日買滿10萬股就有10萬tvb幣送, 20萬就有20萬tvb幣送..~~如此類推...~~~~買滿100萬股就送200萬...~~~如果是兄弟幫的話另+10萬(每10萬股)寵物幣...~~~希望大家多多支持呀.. ...
92~保護兒童之家~252800000316,174.431.731.25437,344.00↑0.48 元↑121,169.57 元↑2.29 %

买好了
为什么
刺客裝備要到達4轉才會給予. ? 2轉已经可用了喔?? 现在用王者裝備也不能打高级怪兽。。。。
原帖由 jjj9930 於 2008-9-1 02:37 AM 發表

我们打怪一个轉都没有5粒到8粒的石头!你说还有几百粒!我们都没什么相信!现在看到家族有100粒石头相信咯!现在咬住你不放咯 ...
你地重狼過D吸血鬼啊~~~~~ 整晚分唔著又來吹吹水先!
我想問嚇,學法師好還是學武士好啊?

:016:

回應 无印良品 第 3744 篇文章

法師好
原帖由 kylefunny 於 2008-9-1 06:54 PM 發表

你地重狼過D吸血鬼啊~~~~~ 整晚分唔著又來吹吹水先!
还是想着那些石头睡不着呀~~
原帖由 yy@sam 於 2008-9-1 06:59 PM 發表

可能再發一些石頭 會睡得著喔
原帖由 yy@sam 於 2008-9-1 02:59 AM 發表

打打打!!重好意思提D石頭!搞到我吃唔安坐唔樂,常晚係度攞攞亂騰來騰去分唔著廳日返工又係十下十下甘 ~~
是啊
再給幾個吧!!
原帖由 xenos68 於 2008-9-1 03:08 AM 發表

可能再發一些石頭 會睡得著喔
漏左唔記得比D卡你添~送你999張寵物信用卡!