返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-8-29 12:46 AM 發表

是你給我吧,多錢過我

記得不要真的給我
其實你可以用D錢買多D法神裝備~ 甘你就可以幫到多D兄弟姐妹會員囉~~
大家打到就賣給我啦,我冇晒法神裝備給成員
原帖由 ice.key 於 2008-8-29 12:58 AM 發表

二手市場十年到唔多見法神裝...~~~好多都是我們打回來的..~~~
因為我頭先岩岩係二手市場掃晒D野~剩低個D只係王者同英雄裝備我無買,只係掃左好多聖騎士同一兩件法神,我唸遲D可以唔使換石頭囉~

哇,你几時變到感有錢噶?
我差一件法神袍,我用一神秘石換,誰可以和我換
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-8-29 02:02 AM 發表
你索性換套法神比我啦,我比5顆石頭你啦~
原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 06:09 PM 發表

你索性換套法神比我啦,我比5顆石頭你啦~
我差一件就集齊一套
原帖由 janleung 於 2008-8-29 02:12 AM 發表

我差一件就集齊一套
如果你肯換我唔介意差一件嘎,我都會比5顆你啊~
原帖由 kylefunny 於 2008-8-29 06:19 PM 發表

如果你肯換我唔介意差一件嘎,我都會比5顆你啊~
如果你唔介意,不如你換個法神袍比我
原帖由 janleung 於 2008-8-29 02:24 AM 發表

如果你唔介意,不如你換個法神袍比我
我以家都收集跟D騎士同法神啊~
原帖由 janleung 於 2008-8-29 06:12 PM 發表

我差一件就集齊一套
給你

成功贈送給 janleung 1 個 法神披風!
原帖由 janleung 於 2008-8-29 06:02 PM 發表
法神披風janleung1送禮2008-08-29 18:53:09
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 bubu1109 於 2008-8-29 06:52 PM 發表

給你

成功贈送給 janleung 1 個 法神披風!

財富戒指bubu11094送禮2008-08-29 18:56:25
必殺之劍bubu11092送禮2008-08-29 18:56:05
法神之靴bubu11092送禮2008-08-29 18:55:30
法神頭盔bubu11091送禮2008-08-29 18:55:11
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
janleung另一件披風你給回jjj9930