返回列表 回復 發帖
原帖由 doctor.n 於 2008-8-14 05:38 PM 發表
我可以要刺客裝備嗎??
但係你的職業不是刺客 ,按照家族規定是不會給予 ,今次當我自己送給你啦

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之靴!
thank you
原帖由 doctor.n 於 2008-8-14 05:45 PM 發表
我可以要刺客裝備嗎??
我7轉啦
在這重複一次,如果不是做拿取裝備的職業,就算到了拿裝備的級數,家族也是不會給予的

你現在的職業是法師

回應 afpd 第 2982 篇文章

始終都係DEPEND ON個掉寶率囉,不過真係好LUCKY連續打十幾怪都拾到RECIVIVING STONE我好記得係不停甘拾到,and wish you can found 50双法神之靴but i think we need more 掉寶率 1st lol
原帖由 afpd 於 2008-8-14 05:35 PM 發表

甘如果老大上次你俾左我法神之靴,我会不会一日裡面打到有50双法神之靴呢??
這個是有可能的 ,不過只能夠在夢中出現 法師裝備裝備真的太難打

回應 bubu1109 第 2984 篇文章

dont mention it buddy just want work together N make buddy group grows more strong!ttyl

再黎足球貼士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
九转了 九转了
原帖由 yy@sam 於 2008-8-14 10:30 PM 發表
九转了 九转了
我打來打去都係15轉 剛剛打了半小時先打得2個王者,一個騎士,1個法神裝備
6转以后,法师升级快定系聖骑士升级快吖?
原帖由 bubu1109 於 2008-8-14 10:50 PM 發表

我打來打去都係15轉 剛剛打了半小時先打得2個王者,一個騎士,1個法神裝備
我从一转到现在拿到最好装备只有一个聖騎士盔甲............佬大只用了半小时就.......
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-14 10:56 PM 發表
6转以后,法师升级快定系聖骑士升级快吖?
我自己覺得是法師快點
原帖由 yy@sam 於 2008-8-14 11:04 PM 發表

我从一转到现在拿到最好装备只有一个聖騎士盔甲............佬大只用了半小时就.......
當你升高一點時都會比較易打到,努力啦
真的...... 可是我的掉寶率只有93....
唔系啊,你用咗好多論壇在線時間沖級???我級數差你少少都二百幾掉寶率啦

臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水