返回列表 回復 發帖
. h# q$ A1 `  b3 q: `1 \! R3 |& ~. M& I( J% o  N  O  }
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
2 `( [7 V$ s% F+ Z% B4 G大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
* z; ^% S. i) l# E# H& ?tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: t7 W& v* t- M- _) e& W+ l  @* @" }
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
/ m' P. s. z. ^2 H& `# y! v5.39.217.76但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 8 g% ~: l% X  r% W0 k

# e3 {/ a( I  g6 ~4 D  Atvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb* _# }% A* |+ A/ B

, J  B3 {9 }7 k1 _0 v6 N+ n公仔箱論壇lamlam賣廣告tvb now,tvbnow,bttvb. U+ a) c$ J4 |' M* J# I5 a
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
8 {: W6 a$ n: y0 R- y& U1 x' @
* w( t9 P: f4 u& @4 Qtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b+ _- s. U* ]: d+ Q& Z
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
6 l0 v) l3 q1 C/ i& X9 z6 {
4 H  q% S/ R$ d9 Z6 @. C$ m; p: s公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)5.39.217.762 ~+ g3 T$ ~* o

2 i  B" ~2 C" n) [4 P' K8 s公仔箱論壇2979866
: P( V: V+ g  S1 Q4 U1 O! k2979865
7 v1 c$ Z0 v% P: i+ O公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
5 P, z+ [& o8 Q- ?公仔箱論壇2 R2 @% A1 p$ o* f$ G# f# \
297986229798632979864tvb now,tvbnow,bttvb( e8 i1 p8 T! x" ^/ V$ w6 I) O1 Z' x
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...' L+ t3 T0 q# a% R# L3 g$ w
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ a2 z; p& p6 v0 c' m

# s  g( {" P: }$ a公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
6 c4 s- ?7 j' s3 A6 D2979882! x8 i7 ^$ Z1 j
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。4 [; k3 p5 k2 p% ?: O2 ^+ p& l! w. F
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?5.39.217.76+ k" o7 [4 g! n( P  h

* `4 Z6 d8 ~1 j- V0 d* l  i9 |5.39.217.76我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
( P& e8 N) f8 N4 k( t5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- t1 R, X' ]- F* I5 v, L

: C$ Q' F6 U, n6 _8 K/ y2 Rtvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
& l: V8 Y+ s7 S: l1 [4 Y公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
% @' L# D$ D0 F8 W6 i: R我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
# y) N9 U; g( ]+ A% N5 A5 J. p5 I" Btvb now,tvbnow,bttvb
...公仔箱論壇# I( q! U# P- {8 b
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _! r, w# N0 W, w! b
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
  f( n' L4 }2 L1 T1 H5.39.217.76
5 _- s% W4 E" p. h. L% k: k) ~tvb now,tvbnow,bttvb
5 p, A  P: j) o* ]* y
( ~# V5 r. s( M
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插tvb now,tvbnow,bttvb; Z# p8 V. s: D. ]8 P/ U! \' ~
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
& D& B, l2 ^, R* Y, R" n; p" M- X

+ F' _. y) \& k" O" j# H# o呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。5.39.217.761 E2 X8 r+ f# x; [" o

5 u+ D( B- C7 Q
4 T+ l5 P2 O' R: Y3 j
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
& M7 t3 @) `# S& |# N5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
1 d; G3 I  e, V! R+ u( h

5 D, Y" c: m1 W- y8 J* r2 [, ~- W5.39.217.76係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
. U: N, E) r8 B1 x, c, m2 v5.39.217.766 }  `9 G/ t" K; e2 _" E' ?

+ q0 u, L0 z- o/ Ptvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
: n6 M+ y* A& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 h$ G5 R0 k  `$ p
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
$ N! v$ E' s* k3 g9 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
7 ~3 L6 \! V# r0 G' z. \* p公仔箱論壇
- z' N0 X5 M, b% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
0 _1 r  R  x4 D+ ctvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
1 [% ]; C& D( [0 x: GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! p" C1 S/ p6 R: q" gtvb now,tvbnow,bttvb另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
% w9 z& |8 o0 {' r2 n9 R- x% w如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
1 M9 \  z$ w/ }' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
; I4 I  Q6 [3 Q, X0 C5.39.217.76
5 ?. F/ f+ a0 C0 L$ c咁得意我都想試下呀
  b' S# y* ~1 H# k8 {' y5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb1 c3 e, Y$ o$ T: l4 I& Z7 Z0 i
係呀?1 R: {- O3 ^6 {" A) w1 g- U! R4 M
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
& t+ k7 `4 S. H! U4 {
( d! E& k4 [- @公仔箱論壇另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
, W/ m, y2 B1 R, E9 b9 {) n& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
公仔箱論壇2 E/ B! m1 Z8 ^; }$ B
tvb now,tvbnow,bttvb8 Q& K! w$ `/ x! {( I* f/ ?2 A9 i
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
* S- {" z4 ]% M' Z2 p0 X" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, c5 Z) L" m4 |: _. ?: itvb now,tvbnow,bttvb咁得意我都想試下呀- \  T% \$ K2 x& o9 M
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) }: x# F' U. O4 x
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。1 W2 X" ?" c* i' h/ h& ]3 q: a8 [
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

! K5 Y* Y5 O$ [* L; H. I5.39.217.76
# k- i# [! a1 f8 d+ `
5 F. a' q' r7 ~& ~" M' D
自己玩拔罐好危險架喎。
) o; G; l$ c0 D0 ?7 J! ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
/ ~& g3 T4 G5 O4 E% W7 v$ E) O公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb/ L% ?) P1 |, w1 J& W4 w% A
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷! k$ W$ W3 e5 F4 w
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
; j5 \% O2 G3 J& b. {5 F; v

# w) L6 X" T$ b( i係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
! c5 g; `/ S7 y' J
! N+ F8 X4 S1 {
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。5.39.217.765 g& n0 }1 ~" d( \! B
+ _( R- X0 h* _# Q5 s5.39.217.76
, X: [/ ^* T; p# c" B2 d# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...2 u& G- P; y% e# h1 U' u
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `9 k, X4 j# A. w4 ^& i' k6 Y! p  s
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
3 Q: B( H" b, P* }+ Btvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細