返回列表 回復 發帖

如果增加投注方式

多選投票: ( 最多可選 7 項 ), 共有 14 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

如果增加其他投注方式
在世界杯及世界杯前夕開放

現有的[標準盤][讓球盤口] [大細盤] 等仍維持原狀
而[其他投注方式]另外開貼進行

各位想 要/唔要 那些投注方式
(因為我懶,唔會開晒以上全部彩池,只會挑各位想玩的 3-4/頂多5 種彩池去開,所以睇下大家想玩咩?)
✔ ✘吊詭..
我觉得越多玩法越好。。。。。。。
我ge選擇:
半場主客和
半全場
波膽
首名入球

入球單雙最無聊(唔要)
✔ ✘吊詭..

另外想問以上投注方式有冇人係唔識玩架?
如果冇就唔整教學架la...

唔識玩要出聲啊
✔ ✘吊詭..
个人觉得以前chu超版既呢个已够玩︿︿

波圖 (主) 對 曼聯

讓球盤口

波圖 [+0.5] 1.81
曼聯 [-0.5] 2.08

大細盤

大/細 中位数=2.5
大 賠率 1.90
細 賠率 1.90

標準盤
主嬴3.40 客嬴2.00 和3.18

半全場

(主,主 5.30) (主,和 16.00) (主,客 26.00)
(和,主 7.50) (和,和 4.70) (和,客 4.90)

(客,主 40.00) (客,和 16.00) (客,客 3.20)

全場入球總數
(0至1球 2.65) (2至3球 2.00)
(4至6球 2.95) (7球或以上 22.00)
另外想問以上投注方式有冇人係唔識玩架?
如果冇就唔整教學架la...懶
唔識玩要出聲啊
~嘉~ 發表於 26-4-2010 00:03
相信有D人仲系唔识计
赢几多,输几多
尤其系(串)赢半又点计(相信呢个最多人唔识)
相信有D人仲系唔识计
赢几多,输几多
jff6000 發表於 2010-4-26 12:18 AM
我都唔识计揾揾先
✔ ✘吊詭..
相信有D人仲系唔识计
赢几多,输几多
jff6000 發表於 2010-4-26 12:18 AM
對呀,玩了2個月左右,讓球盤我還未能完全看得明

我搵到個整教學方法
好簡單
✔ ✘吊詭..
估唔到最多人想玩總入球同半全場
✔ ✘吊詭..
總入球比較簡單
半全場可以刀子踞大樹
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
more choices, more funs,

higher chance to lose/win more money
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
我ge選擇:
半場主客和
半全場
波膽
首名入球

入球單雙最無聊(唔要)

~嘉~ 發表於 2010-4-25 11:01 AM
today's NBA having
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
總入球比較簡單
半全場可以刀子踞大樹
kingworld 發表於 2010-4-26 08:34 PM
係wor..
樣樣玩法少則3幾倍     多則幾十倍
你地就發la...我就冇份玩la
✔ ✘吊詭..