返回列表 回復 發帖

8/6 又搵到一場好野 聖保羅大波

明尼路VS聖保羅 大唔到的話我成個波食咗佢

I ALL IN BIG BIG BALL

評分次數

all in..
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
上次個波都好似味食
上次個波都好似味食
JackyNelson 發表於 2011-6-8 12:16 AM
咁都仲記得 orz~
依家唔係事必要你食 ....除非你依家唔食唔得喇, 唔食 ... 唔得喇,!

日後愛食先食
又係1.75   可5可以 tip d 高d+

JackyNelson          大          1000000

原來而家興食波

跟左大波
明尼路VS聖保羅 大唔到的話我成個波食咗佢

I ALL IN BIG BIG BALL
kami03 發表於 2011-6-7 11:50 PM
大佬其實你仲意大波定食波....
畸形人類研究科
大波
另一場巴西波就真係大波..
畸形人類研究科
嘔血啦 破產啦
嘔血啦 破產啦
kami03 發表於 2011-6-9 06:18 PM
有賭未為輸
今晚再玩過!
畸形人類研究科
有賭未為輸
今晚再玩過!
go2david 發表於 2011-6-9 06:22 PM
C 兄有冇料俾我救命呀
13# kami03

09:00:00
美洲金盃          古巴(+2.5) vs 墨西哥                  

墨西哥 讓 兩球半  墨西哥4:0  

大波 大唔到的話 你成個波食咗佢
13# kami03

09:00:00
美洲金盃          古巴(+2.5) vs 墨西哥                  

墨西哥 讓 兩球半  墨西哥4:0  

大波 大唔到的話 你成個波食咗佢
JackyNelson 發表於 2011-6-9 10:25 PM
古巴 vs 墨西哥  大                  1.15