返回列表 回復 發帖

老老實實~世界盃..嬴定輸(小統計)

嬴定輸?
嬴幾多
輸幾多

我自己我諗埋單計打和至輸少少
就算和都蝕晒息
✔ ✘吊詭..

我輸到自己都就快唔認得自己...............

輸幾多就無謂提了.
我刀子锯大树赢一亿咁上下
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
civicboy1969 發表於 2010-7-13 10:30 PM
利害利害 其實去到一半我見你成日中都想跟你買 ,不過見自己又唔係買得大,是是但但信自己心水買了.
8强前赢10亿,之后就输返晒

终计算应该只赢2亿。

输赢没所谓,最重要是享受到赌足一个月的过程
chfong2 發表於 2010-7-13 10:35 PM
其實嚴格黎講係日日賭,賭足一個月,心血小d都唔.
利害利害 其實去到一半我見你成日中都想跟你買 ,不過見自己又唔係買得大,是是但但信自己心水買了.
huhut6432gj 發表於 2010-7-13 10:34 PM
哈,好彩你没跟呀,之前我赢4亿几,8强开始输番架
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
我每一注都是下200万tvb而已,因为开始玩的时候只有800多万,小组赛第一轮和第二轮输很多,
过后开始赢回,16强到半决赛赢多输少,决赛下荷兰一次过赢1千500万多,总的来说,有赢
MICHAEL WONG
我每一注都是下200万tvb而已,因为开始玩的时候只有800多万,小组赛第一轮和第二轮输很多,
过后开始赢回,16强到半决赛赢多输少,决赛下荷兰一次过赢1千500万多,总的来说,有赢 ...
ultrabitch 發表於 2010-7-13 10:57 PM
講下講下好似得我一個係輸..................

連隻章魚都可以連贏
講下講下好似得我一個係輸..................

連隻章魚都可以連贏
huhut6432gj 發表於 2010-7-13 10:59 PM
未必的,今届多数开下盘,我看到都有几个一直买强队或者上盘,而且这里只得我们几个回复,所以不需要那么悲的
都不知道那只章鱼是那么巧还是真的那么神?
不过想问下,你们版主想赚回tvb应该不是几难是不是?
以我派彩觀察所得..
平均注碼較細ge朋友係賺多
平時注碼較大ge朋友係蝕多
總括來說...非正式統計
✔ ✘吊詭..
以我派彩觀察所得..
平均注碼較細ge朋友係賺多
平時注碼較大ge朋友係蝕多
總括來說...非正式統計

~嘉~ 發表於 2010-7-13 11:18 PM
我就是其中一个下小的,每一注200万(最低注额)
嘉版主,在我的印象中,你应该赢不少是吧?
休息一陣,8月4大聯賽又開始.試下挑戰8串1先
輸少少.................輸 about 3 - 5 億
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
civicboy1969 發表於 2010-7-13 09:30 AM
真賭神
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U