返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 10:28 AM 發表
等我获得临场坚料才买人,到时吓你吗一惊
可惜我冇英超D前锋嘅手提号码。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-20 07:25 PM 發表

哈哈。。。教练叫到 咁devin兄应该唔好意思拒绝喇!
《TVBNOW》梦幻足球 --> WEEK14开始阵容!

教练名字:chu553358
队长名字:Devin
会员名字:steve86
会员名字:jacksonkua
会员名字:woodstock1221 ...
没问题

呢期轮到我发威啦

Lampard 受伤下一场可以上场吗??
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-20 07:18 PM 發表

哈哈。。咁TOK兄会KEEP 住GIVEN??
雖然我是紅魔fans反利記,
但day1到而家都是用連那。唔算貴,而且話晒去季都是最多CS既龍。

施治多傷
雲達沙老,隨時休息,
阿C老個龍又唔穩

強隊龍…連那
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-20 07:20 PM 發表

其实一蚊鸡球员可以获得"一分"都已经算係唔错!
试问FANTASY期期都有一百蚊俾我哋,
但我哋想尽办法都好难获得100分??
就算係依家30几蚊嘅C罗都好难担保可以获得30分。。。 ...
所以要平價買人,又要係應該既時候放人…
而家我都想緊放唔放沙基,都幾平買返黎,
不過…上場無出…今場…

連拿後衛中場前鋒

評分次數

• jacksonkua

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2008-11-20 10:31 PM 發表

所以要平價買人,又要係應該既時候放人…
而家我都想緊放唔放沙基,都幾平買返黎,
不過…上場無出…今場…

連拿利物浦售價 10.08(市價 13.53)後衛彭素爾富咸售價 4.17(市價 6.62)格芬史篤城...
哈哈。。你D球员全部都咁平买入,
如果要买 的确几可惜!
原帖由 devin 於 2008-11-20 08:56 PM 發表

没问题

呢期轮到我发威啦

Lampard 受伤下一场可以上场吗??
BALLACK可以派上场,
我觉得分分钟LAMPARD可能会踢后备,
如果车仔真係俾NEWCASTLE入波先,
咁LAMPARD就有机会落场,
但如果ANELKA一早入波,
估计通常佢都会派Scott Sinclair ,Juliano Belletti 等人落场。
甘我反而覺得博唔過。

有機會唔出場,出場都係後備。
唔抵!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
喜鹊有能力在客场进球!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-22 02:06 PM 發表
喜鹊有能力在客场进球!
车仔今季已经太多次 clean sheet 左,

相信可以再次零封对手,

反而担心他进不到两球。。。

国际赛后遗 --- lampard, deco, bosingwa 等有可能因为18 小时来回不能上场。。。

不适得卖 lampard 和 bosingwa,

看来都很难高分
原帖由 devin 於 2008-11-22 02:38 PM 發表

车仔今季已经太多次 clean sheet 左,

相信可以再次零封对手,

反而担心他进不到两球。。。

国际赛后遗 --- lampard, deco, bosingwa 等有可能因为18 小时来回不能上场。。。

不适得卖 lampard 和 bosingwa,

看来 ...
就是等你拿低分。。。哈哈
好彩换了人做队长。。。
这个星期我忘了换人。。。
哈哈。。。
对不起哦。。。我的队友~~~
原帖由 steve86 於 2008-11-23 03:48 AM 發表
好彩换了人做队长。。。
哈哈。。。
我都唔好得去边

除左 robinson, 其他10位加起来只有80分
原帖由 steve86 於 2008-11-23 03:48 AM 發表
好彩换了人做队长。。。
哈哈。。。
哈哈。。。。。我们也是等你忘记换人这一天很久了。。哈哈。。。
原帖由 devin 於 2008-11-23 11:16 AM 發表

我都唔好得去边

除左 robinson, 其他10位加起来只有80分
哈哈。。。。看来自尊红魔有望超越你们了
原帖由 wlt1110 於 2008-11-23 11:58 AM 發表

哈哈。。。。。我们也是等你忘记换人这一天很久了。。哈哈。。。
忙过头。。。
睇到利记开场先知道昨晚拜六。。。

最衰就是利记没能胜出。。。
而车仔同红魔都一样。。。