返回列表 回復 發帖
今日去左公司個party...搞左成日一份禮物都抽唔到:019:
原帖由 如來彿祖 於 2007-12-20 02:16 PM 發表
支持---靓姐'  =  "黑道贸易有限公司
我间野上市果阵,你用你既行动黎证明,好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-12-22 01:42 AM 發表

我间野上市果阵,你用你既行动黎证明,好吗?
跟本唔駛佛祖出手, 我地都可以幫你掃哂d貨
原帖由 visitor 於 2007-12-22 01:44 AM 發表

跟本唔駛佛祖出手, 我地都可以幫你掃哂d貨
你仲好讲,..........................
你间野一日到黑都无货俾我入,再吾系就系吾系都涨停................
原帖由 vwwo 於 2007-12-22 01:47 AM 發表

你仲好讲,..........................
你间野一日到黑都无货俾我入,再吾系就系吾系都涨停................
你想要貨咩??哈哈
原帖由 visitor 於 2007-12-22 01:50 AM 發表

你想要貨咩??哈哈
你既华人置业喇!
原帖由 vwwo 於 2007-12-22 01:52 AM 發表

你既华人置业喇!
你想要開msn, msn我放少少俾你
原帖由 visitor 於 2007-12-22 01:55 AM 發表

你想要開msn, msn我放少少俾你
我系一直都开紧架.........................
上次msg你都唔複我...都唔知係咪你開緊:019:
原帖由 visitor 於 2007-12-22 01:57 AM 發表
上次msg你都唔複我...都唔知係咪你開緊:019:
有时可能系做紧野,无睇到.................
:onion05:

回復 #1421 如來彿祖 的帖子

KICK JOR SO MANY PPL OUT ??   ALL DOUBLES ?
原帖由 Geai 於 2007-12-22 05:07 AM 發表
KICK JOR SO MANY PPL OUT ??   ALL DOUBLES ?
经我查过,他们全都是其他会员的分身,进来少林为左骗钱,所以全OUT,他们的功点全部低过20,在线时间0.
仲有2日聖誕啦~~~:014:

回復 #1424 visitor 的帖子

:014: :014: