返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-9-17 04:21 PM 發表

好。。 我会叫靓姐搞掂他。。。
靓姐..... 不是吧........?
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 17/9/2008 16:21 發表

他仲没找到啦.........我是讲到时候来大马啦
good news to dobi ~~ waterson no gf ga!!! dobi!!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-17 10:16 AM 發表
没有啊............... 你们每次酱着.... 靓仔靓女,都没什么... 所以我就做作坏人咯..............
*無言*
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 04:14 PM 發表

放心,我讲到做到...不好叫一家人来啊

你同GF就可以啦...
omg!! edison got girlfriend oredi r?
原帖由 h2o 於 2008-9-17 04:20 PM 發表

邊個蝦你j係蝦我!!
金仔我同你死過!! 夠膽蝦我婆婆!!
水师大人........ 你那么大力..... 痛的啊......
珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-17 04:22 PM 發表

好!! ...如果我搵到既話
到时候来大马.. honeymoon
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 DOBI 於 2008-9-17 10:18 AM 發表

我都想包冠希哥呀
叉燒包你要唔要?

回應 mun2 第 13957 篇文章

not yet ar    u want to be...
原帖由 mun2 於 2008-9-17 04:23 PM 發表

紧是超胃啦。。。。
他瘦咗啦...期待下个星期啦
原帖由 mun2 於 17/9/2008 16:23 發表

紧是超胃啦。。。。
who is 超 胃 ar??
原帖由 wongjj 於 2008-9-17 04:24 PM 發表

good news to dobi ~~ waterson no gf ga!!! dobi!!!
真嘅
原帖由 wongjj 於 2008-9-17 10:19 AM 發表

waterson has gf .........

how come he is so free blow water everyday ga??!
don't have gf
原帖由 wongjj 於 2008-9-17 04:22 PM 發表

看ck la
边个是 ck?
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-17 04:23 PM 發表
你刚才都不是酱着讲的... 你明明讲喜欢..... 又没讲喜欢看....
没见过面,怎样喜欢啊....一定是喜欢看啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 04:26 PM 發表

他瘦咗啦...期待下个星期啦
who ?   u going too ?