返回列表 回復 發帖

回復 #1363 crashersus 的帖子

最貴最早賣完, 而且大多數都留左比Fans cup member. 而大多數人會買season ticket (一季票), oh 一張最平都要around HKD$10,000, 買唔起呀.....................
原帖由 wuchingching 於 2008-1-11 06:30 PM 發表
以家住UK, 不過去OT要2hrs車程, 我未有車牌, 不過最重要係屋企人反對入場睇波, coz 佢地話危機, 拍o的鬼老攪事喎....特別係OT, 高危地區!!
系啊...下次我就要去睇睇???

回復 #1366 wuchingching 的帖子

hi..有冇興趣加入貴族天堂ar

回復 #1366 wuchingching 的帖子

好贵啊.....RM5k ah.....

回復 #1369 crashersus 的帖子

回復 #1368 洛仔 的帖子

你都見我入左: 十分@爱 啦, 不過都無活動既, 真係要諗諗過戶去第二度.

回復 #1371 wuchingching 的帖子

5係我講咩
我一join呢個forum就係入十分@爱
貪個名幾得2...
點之...
跟住你明架la:onion14:
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 06:41 PM 發表
有么Jetso先??
原帖由 wuchingching 於 2008-1-11 06:44 PM 發表
你都見我入左: 十分@爱 啦, 不過都無活動既, 真係要諗諗過戶去第二度.
过来火焰帮啦....人工高, 福利好...仲有个吹水区....

回復 #1373 crashersus 的帖子

你都識講天堂好多女仔la...:014:
就係爭咁d你咁ge俊男
原帖由 crashersus 於 2008-1-11 06:50 PM 發表

过来火焰帮啦....人工高, 福利好...仲有个吹水区....
我地冇咩

回復 #1377 ljw1982 的帖子

好lor...反來lor...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-11 06:53 PM 發表
http://www.tvbnow.com/thread-247523-1-1.html
大家快点去玩啊!
''水蛇春''咁長點估ar...:019:

有冇提示
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 06:52 PM 發表

我地冇咩
我点知啊??? 或者真系无了??