返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:33 AM 發表

仲要系入黎无两野就走人.......................
買完第一輪, 訓覺起身再嚟過, :sleeps:
都唔知你地講咩!!!! 我有時入嚟say hi都無人睬我.........
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:24 AM 發表

唐少侠,好耐无同你吹水哦!
係呀...呢幾日server有問咪無上到嚟囉!!!! 原來大家掛咁住我架!! 哈哈哈
少林武术学院不错的:onion31: :onion31: :onion31:
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:24 AM 發表

唐少侠,好耐无同你吹水哦!
係呀....呢幾日server有問題...咪無上到嚟囉....多謝咁有心啦!!!
原帖由 visitor 於 2007-12-12 12:28 AM 發表
十五成日都只入嚟吹水區, 其他地方都唔見你
咁喺武術區, 漫畫區, 同電視劇集區, 你都可以見到我既!!!
Halo....All shaolin弟子.....U guys doing good in share market wor.....

回復 #1357 lenykoy 的帖子

你唔出手啫

回復 #1358 visitor 的帖子

I'm poor.......Stll ur guys help me open company......:onion03:
Any tips here??
原帖由 唐十五 於 2007-12-12 09:38 AM 發表

係呀....呢幾日server有問題...咪無上到嚟囉....多謝咁有心啦!!!
你有无去搞股票啊?
靓姐,股票有赚钱吗???
原帖由 lenykoy 於 2007-12-12 02:06 PM 發表
靓姐,股票有赚钱吗???
排响第三页既最后一名!
Not bad wo........+u.....
原帖由 lenykoy 於 2007-12-12 03:22 PM 發表
Not bad wo........+u.....
你呢??
一日冇玩...俾7,8個人爬咗頭...:019: