返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-9-16 04:26 PM 發表

back la
你没训啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-16 04:27 PM 發表
你不是放飞机吗?
DICK  DICK  你睇完戲嘞 入嚟睇婆婆啦
原帖由 chuu 於 16/9/2008 16:29 發表

have money meh???
see if u lucky or i lucky
原帖由 wongjj 於 2008-9-16 04:27 PM 發表

hihi~ mickey
大嫂...
我又来了。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mickeybblim 於 16/9/2008 16:30 發表

你没训啊....
he said he will go to bed at ~2am wor
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-16 04:27 PM 發表
你不是放飞机吗?
无啊...
原帖由 jclai 於 16/9/2008 16:31 發表
我又来了。。
Mr lai~~ see~~ your dobi is here too~~
dobi...where r u?....mr lai is here lu
原帖由 DOBI 於 2008-9-16 04:29 PM 發表

婆婆....你未知呀......大件事呀  
咩大件事....讲来听下啦
原帖由 wongjj 於 2008-9-16 04:29 PM 發表

what 大件事呀???
以下是靓姐对nicnic的警告!
好!由而家开始,你咪俾我check到你有任何回复!
如果唔系,我会禁足你7日!!
你唯一既生路: POST相!!

仲唔係大件事
原帖由 chuu 於 2008-9-16 04:29 PM 發表

have money meh???
你好
原帖由 mickeybblim 於 16/9/2008 16:33 發表

咩大件事....讲来听下啦
yes~~ dobi pls tell us la
原帖由 jclai 於 2008-9-16 04:31 PM 發表
我又来了。。
哥 师奶..
原帖由 DOBI 於 16/9/2008 16:33 發表

以下是靓姐对nicnic的警告!
好!由而家开始,你咪俾我check到你有任何回复!
如果唔系,我会禁足你7日!!
你唯一既生路: POST相!!

仲唔係大件事  ...
oh....so....nicnic will post photo at where ar??