返回列表 回復 發帖
今期我們都是冠軍。。。
多得賭王做教練。。。

原帖由 devin 於 2008-11-6 03:46 AM 發表

我都买左老虎的后卫
哈哈哈。。果然有眼光。。。
我有很多老虎仔喔
这期推介车仔,

车仔欧冠“意外”输给罗马,

这期一定屠杀“玫瑰”

听我讲没错的啦
原帖由 devin 於 2008-11-6 08:21 PM 發表
这期推介车仔,

这期一定屠杀“玫瑰”

听我讲没错的啦
听你讲。会不会什么的啊
原帖由 devin 於 2008-11-6 08:21 PM 發表
这期推介车仔,

这期一定屠杀“玫瑰”

听我讲没错的啦
有冇人会买Drogba??
FANTASY果边==九蚊,
好似唔多符合佢真正嘅身价。
只怕佢冇机会踢返正选。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-6 12:10 AM 發表
另外,好像找不到团体分数
记得之前有帖子。。。。
哈哈!我偷懒都俾你抓到??
其实因为 我哋组合已经领先太多,
卫冕WLT兄冇心机再玩落去,
所以唔放住。。。嘻嘻!
FANTAYS 组合累计得分 (UPDATE直WEEK11)
组合名字WEEK10WEEK11TOTAL
WEEK 10WEEK 11TOTAL
《TVBNOW》梦幻足球 1,035.75559.755,240.50
至尊紅魔922.50525.005,102.25
靓仔一族903.75513.005,136.75
雜牌軍團984.75472.255,074.00
TVBNOW联队893.25452.504,983.75
富家豪族915.25385.254,565.50
大马组777.00325.504,020.50
《破军》骇客组织1,016.00209.503,648.25
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 11:33 AM 發表

因为他受伤多过踢波兼黄卡和没有什么好表现,所以分数暂时睇分。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 11:39 AM 發表
FANTAYS 组合累计得分 (UPDATE直WEEK11)组合名字WEEK10WEEK11TOTALWEEK 10WEEK 11TOTAL《TVBNOW》梦幻足球 1,035.75559.755,240.50至尊紅魔922.50525.005,102.25靓仔一族903.75513.005,136.75雜牌軍團984.75472.255,0 ...
幸好不是相差很多罢了
原帖由 wlt1110 於 2008-11-7 11:47 AM 發表

幸好不是相差很多罢了
哈哈!仲有机会嘅。。。。
不过你哋依家最大嘅对手係。。。靓仔一族!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 11:33 AM 發表

Drogba 唔dim 左,

应该冇正选做,

吃粥吃饭看 Anelka 咯。。。

利记的Torres 伤好左了吗??
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 11:39 AM 發表
FANTAYS 组合累计得分 (UPDATE直WEEK11)组合名字WEEK10WEEK11TOTALWEEK 10WEEK 11TOTAL《TVBNOW》梦幻足球 1,035.75559.755,240.50至尊紅魔922.50525.005,102.25靓仔一族903.75513.005,136.75雜牌軍團984.75472.255,0 ...
暂时领先100++

做的好啊各位队友
原帖由 devin 於 2008-11-7 01:40 PM 發表

Drogba 唔dim 左,

应该冇正选做,

吃粥吃饭看 Anelka 咯。。。

利记的Torres 伤好左了吗??
但如果佢有Form都几恐怖下!
Anelka都係一位神经刀射脚!
原帖由 devin 於 2008-11-7 01:42 PM 發表

暂时领先100++

做的好啊各位队友
各位一齐努力!
力保榜首位置。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 01:51 PM 發表

但如果佢有Form都几恐怖下!
Anelka都係一位神经刀射脚!
都是受伤累事,

不然 Drogba 都几值得期待的。。。