返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 05:53 PM 發表

咁你8吖嘛......女仔講嘢你ス要8
不可以吗...? 我是要,点...? 又不是你们女子可以8.............
珍惜四人帮。。。
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 11:55 AM 發表

咁好吖.....我以後叫你靚仔......吖...
咁......亞金叫セ呀
好靚仔   
做咩無啦啦對我地咁好......
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:57 PM 發表

水师提督大人? 我幾時多左個咁長既名啊
你的名H2o--水,又到了提督级。水师提督在清朝是很大官的...........

珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:54 PM 發表

係啊 你叫"搞人"啊
邊個冇俾你搞過
真係好多人比我搞過........我又搞 到DICK DICK 怕晒我啦....ヌ玩G伯伯啦......連靚仔都有....亞CAT  CAT 啦

好多呀............................好多仇家呀
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 11:59 AM 發表
你的名H2o--水,又到了提督级。水师提督在清朝是很大官的...........
咁都俾你諗到
好俾面! 多謝!
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:58 PM 發表

溝你LOOOOOO
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:58 PM 發表

小心啊..... 大人,提防提防...................
珍惜四人帮。。。
WONGJJ   呢 死去邊到
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 12:01 PM 發表

真係好多人比我搞過........我又搞 到DICK DICK 怕晒我啦....ヌ玩G伯伯啦......連靚仔都有....亞CAT  CAT 啦

好多呀............................好多仇家呀 ...
一個二個都怕晒你啦........
你諗住係呢度搵個老公嗎?
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 12:02 PM 發表

溝你LOOOOOO
放過我啦
唔好搞我
over over 去辉哥度
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 12:02 PM 發表
小心啊..... 大人,提防提防...................
冇錯!.....大家小心
i'm back...busy busy ~~

hey let's eat dim sum tmr~~ ok ma?
好......一齐殺過去
原帖由 h2o 於 2008-9-12 06:02 PM 發表

咁都俾你諗到
好俾面! 多謝!
谢大人...........................
珍惜四人帮。。。