返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:44 PM 發表

係真唔係啊..............................
呃你有獎
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 11:45 AM 發表
那些3级相这里不可以放.... 你去成人区找你自己啦.............
講得好
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 11:47 AM 發表

呃你有獎
咁就要睇睇先知啦
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 05:45 PM 發表
那些3级相这里不可以放.... 你去成人区找你自己啦.............
唔好啦.........你揾D癲婆LOOK比我啦.........我係癲婆嚟架.............唔會嬲架
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 05:46 PM 發表

死......ハ公
生yaoyao 在这里,你可以讲我是生 8公... 绝对不是死......ハ公..............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 05:45 PM 發表
你覺得邊張應該似我咪邊張LOOOOOO 等你
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:46 PM 發表

原來你係狗女..........................
我叫9仁
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 11:51 AM 發表
生yaoyao 在这里,你可以讲我是生 8公... 绝对不是死......ハ公..............
佢係咁架啦!
我都俾佢叫左"死靚仔"唔知幾多次啦
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 05:49 PM 發表

唔好啦.........你揾D癲婆LOOK比我啦.........我係癲婆嚟架.............唔會嬲架
是吗.......? 哪这符合你了吧............. DOBI-----------
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 05:51 PM 發表
咁你8吖嘛......女仔講嘢你ス要8
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 11:52 AM 發表

我叫9仁
係啊 你叫"搞人"啊
邊個冇俾你搞過
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:52 PM 發表

佢係咁架啦!
HEHE... 水师提督大人,算啦。细路女是酱的啦.............
珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:52 PM 發表

佢係咁架啦!
咁好吖.....我以後叫你靚仔......吖...
咁......亞金叫セ呀
好靚仔
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 11:55 AM 發表
HEHE... 水师提督大人,算啦。细路女是酱的啦.............
水师提督大人? 我幾時多左個咁長既名啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 05:52 PM 發表
是吗.......? 哪这符合你了吧............. DOBI-----------
似我似到爆呀.......四方面偏鼻......超級大咀巴.........係我一样呀........差不多餅印嘞