返回列表 回復 發帖
老饼无人睬......................
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-8-21 08:26 PM 發表
师妹仔......阿连妹......
88师兄..你去咗边啊... 拿电话号码给我叻
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 h2o 於 2008-8-21 08:35 PM 發表

用拼音又係幾搞笑既... ......又豬又嘩
哈哈,我听说法语发音读出来都好像要吐痰似的,是吗?
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 susanice 於 2008-8-21 08:26 PM 發表

我在這裡幫你解圍
你最好啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-21 02:31 PM 發表

电脑打不到啊
如果你想打"ç" 你可以按alt+0231
原帖由 toyo88 於 2008-8-21 08:36 PM 發表
老饼无人睬......................
同是天涯淪落人...

回應 toyo88 第 13236 篇文章

我有睬你。。。我同你都俾人孤立佐。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-21 08:36 PM 發表

88师兄..你去咗边啊... 拿电话号码给我叻
你pm卑我先,我听日sms你
入谷温人
原帖由 h2o 於 2008-8-21 08:37 PM 發表

如果你想打"ç" 你可以按alt+0231
ç嘿,我打到了哦
原帖由 yng 於 2008-8-21 08:37 PM 發表
仲欠一個.. 就來夠腳了... 呵呵...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 08:37 PM 發表

同是天涯淪落人...
应咳用呢只icon.......
入谷温人
原帖由 jasonlcs87 於 2008-8-21 08:29 PM 發表

??? 神算子?
有写啊...
原帖由 yng 於 2008-8-21 08:37 PM 發表
我地脱节左..........
入谷温人
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-21 02:32 PM 發表
comment vas-tu h2o
je vais bien merci (姐嘩餅咩是) = 我好好多謝
廣東話拼音笑死我啦......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-21 08:39 PM 發表

有写啊...
那里写哦?我很久没看报了