返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-9-12 05:19 PM 發表

dobi..............i see.....................i know.............................i un
咁我哋而加去邊吖
原帖由 wongjj 於 2008-9-12 11:17 AM 發表

i'm back lei~
又話走又返黎
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 05:18 PM 發表

唔是笑你啊!是关心你啊!
还不去睡觉?
系哦,2点几啦~
甘我去睡啦~ goodnight!
原帖由 queenalau 於 2008-9-12 05:20 PM 發表

系哦,2点几啦~
甘我去睡啦~ goodnight!
good nite ..
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 11:17 AM 發表

我都覺得係.......+  可愛
我睇到你我都要去洗眼啊!!
咁靚都得...
原帖由 wongjj 於 2008-9-12 05:19 PM 發表

dobi..............i see.....................i know.............................i un
jj,i go2 sleep la !
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 05:14 PM 發表
GOOD   PICTURE    I   LIKE  IT
你喜欢就好咯.... 我害怕找到不称你的.......
珍惜四人帮。。。

你唉声叹气做什么啊?
原帖由 h2o 於 2008-9-12 05:18 PM 發表

佢太靚啦!!!!! 我高攀唔起啊
哈哈,甘好条件又系难揾既~ :hahahaha:
原帖由 chfong2 於 2008-9-12 11:17 AM 發表
讲笑啦。你点可以抢我的地位啊(发钱寒)
我絕對唔會! 你放心啦
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 05:15 PM 發表

不是吧!金仔! dobi 这么ugly!
那这个呢.......? DOBI----------
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-12 05:22 PM 發表
你喜欢就好咯.... 我害怕找到不称你的.......
很适合她啊!不用怕不适合她啊!
哈哈!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-12 05:22 PM 發表
jj,i go2 sleep la !
小白.......你個边好早喎...........咁早瞓 又避我呀
大家唔使走!
我走~~~~~~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 11:20 AM 發表

哈哈!你说的话!很好笑啊!哈哈!
佢靚到咁! 唔係普通人可以高攀架
我就一定唔得啦