返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 04:21 PM 發表

吾......... 都有好多架..............例如......亞邊個邊個啦........ 好忙架
哪那个谁现在还有找你吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 12/9/2008 16:23 發表
不用再找啦就我啦。
cf....then u add oill ar ~

...'coz i dun want dobi to be my boss lade..... ........
各位我去宠物区啦!DOBI太烦了!我走人啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 chfong2 於 2008-9-12 10:23 AM 發表
不用再找啦就我啦。
咁你就死啦.....
原帖由 h2o 於 2008-9-12 04:21 PM 發表

好惡毒既女仔!!成日死死聲
我十月份先開學你吹咩
怪不得咁遊啦........冲凉未呀.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-12 04:24 PM 發表
为什么?可以告诉我吗?
因为少林没了你!
就没了少林啊!
只有你一个人在撑啊!
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 10:24 AM 發表

你讲的好!水哥!我支持你!
水哥加油!
水哥加油!
水哥加油!
水哥加油!
多謝支持
我只係講事實
原帖由 queenalau 於 2008-9-12 04:25 PM 發表

好似好多人抢住要做DOBI的男朋友咯
why de... she good meh???
原帖由 bmoon1977 於 12/9/2008 16:27 發表
哪那个谁现在还有找你吗...?
u also interest in dobi ma?! add oil la~~

原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 04:22 PM 發表

是啊!亞谁啊?
讲啦!
多多多多.多.多多多多多到不能盡錄呀.................陰功
原帖由 h2o 於 2008-9-12 04:25 PM 發表

hi 金魚老 ^^
我e+知啦
现在的男女真是......... 乱交........
珍惜四人帮。。。
原帖由 wongjj 於 2008-9-12 04:25 PM 發表

big bro~~   how about yours?!! who is your new gf? ....who is our big sister?
不能说啊!是现实的人啊!不是tvbnow的会员啊!
哈哈!
原帖由 queenalau 於 2008-9-12 10:25 AM 發表

好似好多人抢住要做DOBI的男朋友咯
咁佢地一定係盲架啦
原帖由 dicksonkhan 於 12/9/2008 16:28 發表
各位我去宠物区啦!DOBI太烦了!我走人啦!
boss...no need tell us u go to where next time.....dobi will follow u ga......