返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-10-19 11:31 PM 發表
jackson兄。。。BALE红卡。。。  
haha....热刺输入又输阵
[size=-1]FTStoke C. [2 - 1] Tottenham H.
17'G. Bale
19'[1 - 0]D. Higginbotham (pen.)
25'[1 - 1]D. Bent
53'[2 - 1]R. Delap
64'A. Hutton
88'A. Diagne-Faye
90'R. Fuller (pen.) J. Woodgate
90'M. Dawson
原帖由 wlt1110 於 2008-10-20 01:05 AM 發表

haha....热刺输入又输阵
FTStoke C. [2 - 1] Tottenham H.17'G. Bale 19'[1 - 0]D. Higginbotham (pen.) 25'[1 - 1]D. Bent http://cd ...
热刺真实争5落。。。haihzzz
totenham is too bad for this seoson i
可惜我买左 R.Fuller,

不知道要扣几分
原帖由 steve86 於 2008-10-20 02:23 AM 發表

热刺真实争5落。。。haihzzz  
haha.....热刺太令人失望了,到底要等到几时才醒啊
原帖由 devin 於 2008-10-20 02:49 AM 發表
可惜我买左 R.Fuller,

不知道要扣几分
哈哈,penalty不算,还要不饿哦扣分
原帖由 wlt1110 於 2008-10-20 10:53 AM 發表

haha.....热刺太令人失望了,到底要等到几时才醒啊
你無聽過 黑開有條路咩
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 devin 於 2008-10-19 09:38 PM 發表

哈哈

大家都钟意做球员,

甘唯有靠赌王和woods兄做教练,队长???
你地唔好8我上枱wo
你地唔記得我之前既表現咩
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-20 05:41 PM 發表

你地唔好8我上枱wo
你地唔記得我之前既表現咩
哈哈。。。如果我继续做教练,
恐怕就连英超都入唔到,
所以我都希望chu兄可以接班。
原帖由 steve86 於 2008-10-19 11:31 PM 發表
jackson兄。。。BALE红卡。。。  
扣咗我九分。。。。
今日嘅分数仲低过昨日。
原帖由 wei23 於 2008-10-20 02:29 AM 發表
totenham is too bad for this seoson i
热刺已经创造多项纪录!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-20 05:58 PM 發表

扣咗我九分。。。。
今日嘅分数仲低过昨日。
我都有 Fuller 给扣分。。。

他不踢 penalty 还好,

踢又不进搞到扣分。

真是不踢好过踢
☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 意甲 08/09 ☆★☆★☆

入嚟帮肥猫兄打下广告
FANTASY意甲 已经登场!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-20 05:58 PM 發表

扣咗我九分。。。。
今日嘅分数仲低过昨日。
有同感。。。haihzzzzz
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-20 05:57 PM 發表

哈哈。。。如果我继续做教练,
恐怕就连英超都入唔到,
所以我都希望chu兄可以接班。
如果大家唔嫌棄我既低分
我咪做教練lo
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主