返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 11:14 AM 發表

你估
你张相同尼个对话好衬啊
你地倾住先,我要set个发型先
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 11:15 AM 發表

为了你~我愿意~
...nicnic..昨晚你又饮酒啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 11:18 AM 發表
你地倾住先,我要set个发型先
你要出去啦..今晚见
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 11:21 AM 發表
打个招呼都要給warning
...我只是要提醒你有了3va..没warning你啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 11:23 AM 發表

...nicnic..昨晚你又饮酒啊
无啊!点解甘讲?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 11:25 AM 發表

...我只是要提醒你有了3va..没warning你啊...
我都有了你~
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 11:29 AM 發表
你张相好可爱啊
又黎9394
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 11:28 AM 發表

无啊!点解甘讲?
次次去咗malacca..都有去蒲wor... 仲讲没饮...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 11:31 AM 發表

次次去咗malacca..都有去蒲wor... 仲讲没饮...
我黎马六甲都无去蒲,放工就返酒店,我系去到B.Pahat先同我旧时即顾客兼朋友饮咋,都无饮好多,最多系2、3罐
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 11:33 AM 發表
是的婆婆
记得啊..你有3va
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 11:35 AM 發表

我黎马六甲都无去蒲,放工就返酒店,我系去到B.Pahat先同我旧时即顾客兼朋友饮咋,都无饮好多,最多系2、3罐
饮少少好啦..不好醉啊 费事XXXXXX....