返回列表 回復 發帖
建议steve兄买咗Torres换 Berbetov,Adebayor 或 Robbie Keane都唔错!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-17 08:49 PM 發表
建议steve兄买咗Torres换 Berbetov,Adebayor 或 Robbie Keane都唔错!
买berbtov最实在,或者买wigan的zaki。。。有预感破利物浦龙门
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 12:56 AM 發表

买berbtov最实在,或者买wigan的zaki。。。有预感破利物浦龙门
我之前都有买Zaki,
但对垒利记 都係买咗。。。
Berbetov其实我都好想买
但因为已经有咗C罗,
所以只好放弃。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 12:22 PM 發表

我之前都有买Zaki,
但对垒利记 都係买咗。。。
Berbetov其实我都好想买
但因为已经有咗C罗,
所以只好放弃。。。
不要为了一棵树,而放弃一大片树林
原帖由 wlt1110 於 2008-10-17 11:30 AM 發表

等下yahoo“做野”你买卖不到哦
5 会甘黑仔是吗。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 12:56 AM 發表

难咧。。。AGGER复出,一个顶几个啦。。。zaki难咧。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-17 08:49 PM 發表
现在换人。。。睇下budget 先。。。
多谢建议。。。

如果5是换咗我去队长。。。我一定5卖。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-18 01:59 PM 發表

5 会甘黑仔是吗。。。  
当黑的东西是很难讲的
原帖由 steve86 於 2008-10-18 02:03 PM 發表

难咧。。。AGGER复出,一个顶几个啦。。。zaki难咧。。。
哈哈,agger久休复出,状态普通,hypia老迈,转身慢,zaki现在的状态如日冲天。。。。支持wigan
原帖由 steve86 於 2008-10-18 02:04 PM 發表

现在换人。。。睇下budget 先。。。
多谢建议。。。

如果5是换咗我去队长。。。我一定5卖。。。
我都一样!但估计Torres可能缺席超过一场,
所以真係冇计。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 02:21 PM 發表

哈哈,agger久休复出,状态普通,hypia老迈,转身慢,zaki现在的状态如日冲天。。。。支持wigan
仲有一位Heskey都好好Form,
问下Rooney就知啦。。
搞掂。。。都是相信利记能够高歌前进。。。

嘻嘻。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 04:16 PM 發表

仲有一位Heskey都好好Form,
问下Rooney就知啦。。
哈哈。。。。。英格兰翻版前锋出现在wigan“zaki+heskey”=K.O利物浦
原帖由 steve86 於 2008-10-18 04:55 PM 發表
搞掂。。。都是相信利记能够高歌前进。。。

嘻嘻。。。
我也希望,祝你好运,别小看wigan

我的阵容:

GIVEN

BOSINGWA   G BALE  K TOURE

C罗  D DUFF  L MODRIC  S NASRI

ROBBIE KEANE  ADEBAYOR  J DEFOE