返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2008-10-7 10:55 PM 發表

幸运而已。。。希望幸运之神能眷顾我们到终点吧。。
JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢? ...
赞成!!!吹波经最HAPPY!!!
原帖由 steve86 於 2008-10-7 11:12 PM 發表

哇。。。摆我做队长。。。
有压力个哦。。。
如果我拿底分就炒左我啦!!!
利记的大粉丝好呀。。
今季有利记支撑。。底分绝不会轮到你呀。。

YOU'LL NEVER WALK ALONE
原帖由 canz85 於 2008-10-7 11:14 PM 發表

利记的大粉丝好呀。。
今季有利记支撑。。底分绝不会轮到你呀。。

YOU'LL NEVER WALK ALONE
希望希望。。。
利记赢我又有分拿。。。几好!!!
原帖由 canz85 於 2008-10-7 10:55 PM 發表

JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢? ...
绝对支持,到时我一定选一场来推介给会员,如果我开的贴上中波胆,希望有钱收。。是tvb币啦。。。。。
多谢JACK兄 approve ya..and steve兄 ,wlt兄 的支持呀 。。。
这个贴子就让我来开吧。。我也很久没开贴子了。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 11:59 PM 發表

绝对支持,到时我一定选一场来推介给会员,如果我开的贴上中波胆,希望有钱收。。是tvb币啦。。。。。  
建议WLT 兄嘅TIPS(帖士)可以开侅 [足球投注攻略討論區]以便带旺果区。

可能到时有会员跟你心水,然后请你吃嘢都没定。
原帖由 steve86 於 2008-10-7 11:14 PM 發表

赞成!!!吹波经最HAPPY!!!
哈哈。。。咁以后可以集中吹波经啦。。
有关利记:steve兄,华仔
有关曼联:wlt兄
有关阿仙奴:小第
有关车仔:devin兄。
嘻嘻。。阵容都几唔错!
原帖由 steve86 於 2008-10-7 11:12 PM 發表

哇。。。摆我做队长。。。
有压力个哦。。。
如果我拿底分就炒左我啦!!!
如果你少於80分以下 ............ ............ ............
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-8 05:26 PM 發表

如果你少於80分以下 ............ ............ ............
哈哈。。。steve兄。。。唔好咁大压力!
但记得唔好卖咗你 [利记双宝]!

举脚赞成。。。

可以一起吹下水。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-8 05:26 PM 發表

Liverpool下轮主场打 Wigan,

买左 liverpool 双雄的 steve兄 一定 dim 啦。。。

80分队他来讲简直易如反掌啦
原帖由 devin 於 2008-10-8 08:42 PM 發表

Liverpool下轮主场打 Wigan,

买左 liverpool 双雄的 steve兄 一定 dim 啦。。。

80分队他来讲简直易如反掌啦
曼联好似仲掂!主场对垒西布浪!
我有C罗 再买迈Berbetov就成事啦。。。
哈哈。。。只要有我一日。。。都5会卖走利记双宝。。。锡晒他地。。。

只要大家支持利记,利记双宝进波,80分一定唔是问题!!!
原帖由 steve86 於 2008-10-8 22:25 發表
哈哈。。。只要有我一日。。。都5会卖走利记双宝。。。锡晒他地。。。

只要大家支持利记,利记双宝进波,80分一定唔是问题!!! ...
哈哈。。下一週要聽steve兄教路支持利記。
我好想要80分喔。。

原帖由 steve86 於 2008-10-8 10:25 PM 發表

只要大家支持利记,利记双宝进波,80分一定唔是问题!!! ...
利记双宝如果冇受伤,的确可以长期Keep住!
尤其是Gerrard 无论利记赢或输 只要佢有落场
得分至少都有5分。
另外一位就係车仔嘅 Lampard!
期期都咁高分 目前为止仲係全英超 SOT 最高嘅球员,
相对嚟遘 曼联 阿仙奴 中场方面就比较冇咁特出球员,
C罗净话踢两场 法仔又最近呢几场先有超过10分。
可能係属于慢热。。。。。
其他球队?? 仲係睇好热刺有能力反弹。
而 Newcastle 都渐入佳境。
Fulham 俾人有心无力。
Wigan 太过依赖 Zaki & Valencia!
West Brown = 要问wlt兄先知 因为佢买咗几位 西员。