返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 07:18 PM 發表

佢地亂講野... 你唔八...
係非一般的八... 呵呵...

*p/s 係時候閃.. bye bye 咁多位...
...我仲8到你D衰野添....

*p/s好睬他走咗...不然的话爆他料
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 07:23 PM 發表

...我仲8到你D衰野添....

*p/s好睬他走咗...不然的话爆他料
我有咩冬瓜豆腐... 實揾你陪我上路...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:24 PM 發表

做セ唔問我个果.....你問佢啦
他不敢问我拿啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:25 PM 發表

你厲害囉...一邊MSN都可以上嚟吹水...我学唔到呀
是啊..我仲可以同时间吃野啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 07:26 PM 發表

我有咩冬瓜豆腐... 實揾你陪我上路...
仲不快D出街....返黎偷看
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 07:29 PM 發表

仲不快D出街....返黎偷看
唔好再講我壞話, 我無所不在... 3 2 1 閃
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:29 PM 發表

咁唯有我同你MSN啦

孤獨2人呀
是啊..就得我地俩人啊..
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:30 PM 發表

都話你厲害啦
我知道你到好厉害架....可以开几个
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 07:30 PM 發表

唔好再講我壞話, 我無所不在... 3 2 1 閃
知道啦...闪快D啊...海鲜给人吃咗啦
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:31 PM 發表

閃嚟閃去仲响度
他惊我地爆他料啊..
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:33 PM 發表

你介意呀??
不介意啊... 仲好啊...
等我吃饱后才来!!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-16 07:35 PM 發表
等我吃饱后才来!!!
快去快回啊..
原帖由 cammy8080 於 2008-8-16 07:36 PM 發表

佢有鬼料咩
流料仲好多添