返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:49 AM 發表

你都有份架.........不过奖金我仲没收到啊............. 你地等下啦
多謝啦! 唔好意思要你d辛苦錢呀! 哈!
原帖由 CC517 於 2008-8-31 12:06 PM 發表

得閒要做下令貓貓.
我比较钟意.只猫著武士装...我次次睇到到会傻笑
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 12:08 PM 發表

多謝啦! 唔好意思要你d辛苦錢呀! 哈!
分咗给大家..我仲高兴架...
hihi~~ G gor gor lei ?!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 12:09 PM 發表

我比较钟意.只猫著武士装...我次次睇到到会傻笑
你本來是傻 不關貓事.
外星貓E生
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 12:12 PM 發表
hihi~~ G gor gor lei ?!
那個 handsome boy 還沒到.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-31 12:13 PM 發表

你本來是傻 不關貓事.
我傻不晒架..起码识赚钱&保护我D钱..好精灵架
原帖由 CC517 於 2008-8-31 12:14 PM 發表

那個 handsome boy 還沒到.
大家都等紧master G... 他做咗睇靓女...
原帖由 chfong2 於 2008-8-31 12:35 PM 發表
如果你需要人帮你看管$$,我可以帮你
等你入咗少林先....
hey~~ rr get married with my jj ar~~ go to mamak post and cc la~~~ so sweet~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 01:16 PM 發表
hey~~ rr get married with my jj ar~~ go to mamak post and cc la~~~ so sweet~~
你又嫁人, 那你的g哥哥
外星貓E生
原帖由 CC517 於 31/8/2008 13:18 發表

你又嫁人, 那你的g哥哥
haha~~ ~~ not me~~ is my jj (my dog) lei~~~
300萬TVB已送出....9000樓得主是--------mickeybblim

如來彿祖 對 mickeybblim 共發出 3000000 個 現金 2008-8-31 01:24 PM

同埋已向所有少林會員出了工資,
每人12萬TVb,共191名會員.

如來彿祖 對 整體 共發出 22920000 個 現金 2008-8-31 01:24 PM

下一次到10000樓我再送3888888TVB....哈哈