返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 08:03 PM 發表

阿婆 & 豬扒 非一般人:-SS
阿毛與阿豬.......阿苯與阿占:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 08:05 PM 發表
阿女去買拜仁.....
^:)^
原帖由 冰玉 於 2006-8-5 08:05 PM 發表

[-(唔明
咁算啦.....我無言了......:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-5 08:07 PM 發表

佢知架.......都話佢上左腦law
咁都得......估不到佢.......%-(

我好純嫁...比你地污染晒......%-(

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-5 08:07 PM 發表
蝦條, 借住d 分黎買波....
?$

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-5 08:08 PM 發表

你估下...
唔好估唔好想.....一想一估要比錢.....[-O<

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-5 08:10 PM 發表

^:)^
are you game??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-5 08:10 PM 發表

咁算啦.....我無言了......:L
[-(總知我輸錢入你數
終放可以秒怪=.=
原帖由 彿印 於 2006-8-5 08:15 PM 發表

are you game??
:D係, 咩樹幹?
原帖由 冰玉 於 2006-8-5 08:16 PM 發表

[-(總知我輸錢入你數
贏左分返比我......:))

原帖由 冰玉 於 2006-8-5 08:19 PM 發表
終放可以秒怪=.=
b-(唔明你打咩喎, 小冰冰...
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-5 08:19 PM 發表

:D係, 咩樹幹?
搵你做性問題版主......>:D<

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-5 08:21 PM 發表

贏左分返比我......:))
:))我隻雀食飽有多比你
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-5 08:21 PM 發表

b-(唔明你打咩喎, 小冰冰...
;;)我隻雀