返回列表 回復 發帖
听日你有捞啊??做咩咁早睡啊??
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:40 PM
太夜睡对皮肤不好啊,而且今日不是很精神
條骨都無佐lu
原本有点想要睡了 但是二哥刚来哦。。
怕你说我看到你就要去睡觉啊。。所以还是留多一下啦
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:42 PM
多谢啊。。但是,没相干啦。。你想睡的话,就去睡啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
有缘的就自然看到我咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:39 PM
如果我还在这里就一定看见你
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
lhy92725 發表於 2009-7-18 11:42 PM
哦。。咁就去睡啦。。多D休息啦。。
如果我还在这里就一定看见你
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:44 PM
好。。感动啊。。永远靓女对我真是好。。
lhy92725 發表於 2009-7-18 11:42 PM
早点休息啦
多谢啊。。但是,没相干啦。。你想睡的话,就去睡啦。。
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:43 PM
还可以聊多一下
好。。感动啊。。永远靓女对我真是好。。
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:46 PM
为什么感动是这样啊?? 这样好像我欺负你的感觉多点哦。。
还有。。。。。。。叫永远就好啦。。。。我配不上靓女
还可以聊多一下
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:46 PM
哦。做了整日义工。。唔累吗??
为什么感动是这样啊?? 这样好像我欺负你的感觉多点哦。。
还有。。。。。。。叫永远就好啦。。。。我配不上靓女
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:48 PM
靓唔靓是好个人的问题。。我觉得你靓就叫你靓女。。。
哦。做了整日义工。。唔累吗??
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:50 PM
很累下 从8am到6pm....做工时间都没那么长
靓唔靓是好个人的问题。。我觉得你靓就叫你靓女。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:51 PM
我怕你被别人打啊。。因为叫一个不是靓女的人靓女
很累下 从8am到6pm....做工时间都没那么长
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:53 PM
但是,唔同的咯。。。意义都唔同咯。。
我怕你被别人打啊。。因为叫一个不是靓女的人靓女
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:54 PM
哈。哈。。我就唔惊咯。。你惊咩啊。。靓唔止在于外表的。。。
但是,唔同的咯。。。意义都唔同咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-18 11:56 PM
我知道啊 都很开心下。。又可以认识很多新朋友。。