返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 10:17 AM 發表
您收到一筆積分轉賬

到: ed_teck
時間: 2006-8-5 01:49 AM
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的 ...
咁即係點? :o
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:22 AM 發表

唔知

琴日賭版有咁多場,我係咁買,快過頭,過大數,無出post
都唔知點解要貼埋個過數紀錄:@:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:21 AM 發表

唔使驚...世上無難事...我10串1都中過啦! \:D/
通常贏會之後個日就會輸,so 寄望不大<:-P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:22 AM 發表

阿積士有冇買??:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-5 06:26 AM 發表

成1000倍,買到就發:));P
要想生活好,千祈咪買利物浦 ;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:44 AM 發表

要想生活好,千祈咪買利物浦 ;P
hi 泰利兄 想轉會??;P
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 10:29 AM 發表

唔知

新人應該易話為瓜
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:46 AM 發表

hi 泰利兄 想轉會??;P
hi~~唔係呀,見到你地吹波仔,我又好有興趣吹,唔知歡唔歡迎呢:$ :lol
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 10:29 AM 發表

唔知

無計...高低之分.....我地係精英嘛! \:D/
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:49 AM 發表

hi~~唔係呀,見到你地吹波仔,我又好有興趣吹,唔知歡唔歡迎呢:$ :lol
這個0麻....我地都要睇領隊頭喎:L

p.s. 靜靜雞講 : 雲加好惡架:-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:41 AM 發表

阿積士有冇買??:L
有...買左兩萬bttvb$:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:49 AM 發表

咳...我係呢度0既主席....叫我靚仔ben得喇! \:D/
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:52 AM 發表

這個0麻....我地都要睇領隊頭喎:L

p.s. 靜靜雞講 : 雲加好惡架:-SS
咁我諗散水好d ,等陣佢可能飛boot to me ;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:53 AM 發表

咳...我係呢度0既主席....叫我靚仔ben得喇! \:D/
你....你就尼無正選啦wo;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:52 AM 發表

有...買左兩萬bttvb$:lol
派錢彿;P  不過我冇買:L

真係唔開大:L