返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-5 12:45 AM 發表
好耐無買波  大家有無心水??:P:P
賭版 =D>
原帖由 Q版艾蒙利AR 於 2006-8-5 12:45 AM 發表

耐無俾你小過嘛>:D<
咁以後多d黎比我小喇...:$
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-5 12:47 AM 發表

咁揚比人點相咪大6 ?????:Q:Q:Q
你咁靚仔...比人點相唔出奇丫~ :$
停止投注時間 :  05-08-2006  00:30am (香港時間)
過數時限  :     05-08-2006  00:30am (香港時間)

咁早ga
點買ar

仲受唔受我?
原帖由 彿印 於 2006-8-5 12:46 AM 發表

waha.............廢sir勁<:-P=D>
大波冇走雞
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 12:47 AM 發表

你當我死架??!! :@
係哦...唔記得佐添...=./="sorry..ben...:P

ok啦 :$不過我夜場應該未必得
yo yo yo  
阿積士( 受讓 平 /半  )   賠率             1.90
國際米蘭( 平 /半)   賠率          1.90

係咪開錯左?
點解國米會讓球,唔係應該受讓咩:-O:-O
撞鬼...竟果邊仲快過呢邊....奇績....%-(
雲達不萊梅( -0.5 )   賠率             1.90
拜仁慕尼黑( +0.5)   賠率          1.90

amazing^:)^^:)^
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 01:46 AM 發表
雲達不萊梅( -0.5 )   賠率             1.90
拜仁慕尼黑( +0.5)   賠率          1.90

派米 =D>
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 01:46 AM 發表

佢特登...^:)^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 01:48 AM 發表

佢特登...^:)^
好厲害

=D>=D>=D>
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 01:49 AM 發表

好厲害

=D>=D>=D>
兩邊都買...打和收哂! :))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 01:51 AM 發表

兩邊都買...打和收哂! :))
haha
好主意=D>=D>