返回列表 回復 發帖

回應 sweet_cherie 第 8207 篇文章

yam yam so cutie
原帖由 DOBI 於 2008-8-30 03:35 PM 發表
DICK  DICK   冇份   
是啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 30/8/2008 15:33 發表

QQ..
qq is my teammate....win = 0.....
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 03:35 PM 發表
不好忘记nicnic & h2o
還有all the TVBNOW memebers!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 Geai 於 2008-8-30 03:36 PM 發表
yam yam so cutie
hi hi~Geai
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 03:34 PM 發表

我等阵看下你表现先
好丫
一定会好利害的
我的電腦好慢.....要重開先...
呢度有奖金。。
不怕艱辛...向9000樓~前進..
辉哥那儿的奖金派完啦!有谁没拿到?jj是最大份的!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 queenalau 於 2008-8-30 03:28 PM 發表

what? perfect? no need what ar????
QUEENA  妳係咪笑死咗呀.......WONG  JJ  講咩話
so far far away~~~
原帖由 bbb1999 於 2008-8-30 03:38 PM 發表
我的電腦好慢.....要重開先...
快D番黎~
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 03:35 PM 發表
不好忘记nicnic & h2o
那个我用我自己的给
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-30 03:41 PM 發表
辉哥那儿的奖金派完啦!有谁没拿到?jj是最大份的!
blackie didnt win anything ka