返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 04:28 PM 發表

>:/ [-O<
%-(
原帖由 彿印 於 2006-8-4 04:29 PM 發表

友賽: 緬恩斯 對 利物浦 (2盤口)

come on <:-P
唔買啦 , 冇心水:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:30 PM 發表

開拜仁讓平/半 1.85 1.85
唔開1.85....好難計數....一邊9,一邊8...你想邊邊高水?

另外...比埋時間我....:L
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 04:27 PM 發表

X(
:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-4 04:28 PM 發表
............yeahhhhhhhhhhhh

http://oversea.uwants.com/viewth ... &extra=page%3D4
好笑.....但好舊......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:31 PM 發表

唔買啦 , 冇心水:L
[-([-(:'(
又死左......

你的寵物好像已經死了, 救活它再PK吧。 ???????????????????????

咁屈我:@
又down,....!!! X(
又死..  
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 04:31 PM 發表

唔開1.85....好難計數....一邊9,一邊8...你想邊邊高水?

另外...比埋時間我....:L
2006 年 8 月 5 日 (星期六)

德國聯賽盃

23:59 拜仁慕尼黑              對                   雲達不萊梅
(中立場 - 德國萊比錫)
銀行同寵物中心都唔見左:@  

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:33 PM 發表

好笑.....但好舊......
new HK MOVIE 悶到嘔
.............thats why looking for 舊MOVIE=D>\:D/
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 04:25 PM 發表
有得打怪lu~~   
:Q點解我果隻會冇啦啦死左嫁? :-O