返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:08 PM 發表

贏 99 次輸1 次......<:-P
波神都唔得啦:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:10 PM 發表

之前我睇佢地都係.....如果去拿來掉時自己爆.....手都無......

係都帶返手套先掉......
咁爆法..手套都冇用.. :-"
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:09 PM 發表
法甲行新積分制度~

和波, 輸波都無變, 只是嬴波改左, 嬴1球, 只有2分, 嬴1球以上有3分
因為成日開細同悶.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:10 PM 發表

之前我睇佢地都係.....如果去拿來掉時自己爆.....手都無......

係都帶返手套先掉......
好得人驚....衣d野做唔做得weapon嫁?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Ben 你聽日開盤得唔得啊?
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:08 PM 發表

贏 99 次輸1 次......<:-P
^:)^冇錯! 輸一鑊甘就改變左我一生! =((
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:13 PM 發表

好得人驚....衣d野做唔做得weapon嫁?
可以......

掉落車.....玻璃窗一定無.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:15 PM 發表

可以......

掉落車.....玻璃窗一定無.......
咁D軍隊唔用...
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 04:15 PM 發表

你仲好講 , 冇0的節制:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:14 PM 發表
睇緊女人隻揪.....

http://www.metacafe.com/watch/23423/white_trash_chic_fight/
係咁鐘面..扯頭髮..搥胸
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 04:15 PM 發表

而家重有賭呢.....;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:14 PM 發表
睇緊女人隻揪.....

http://www.metacafe.com/watch/23423/white_trash_chic_fight/
好毒....狂中個頭...%-(

賭好大:-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

你戒緊 , 我唔比你啦:)
$-)咁比我啦, 我並冇戒假$$ ;P