返回列表 回復 發帖
妖重未派彩...fuk....睇怕我都買唔到馬體會....
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:58 PM 發表

我推斷的..

乾冰=二氧化碳固體既狀態..

咁本身可樂都已經有大量二氧化碳

之後d乾冰入左去..入變番做氣體..

咁個瓶入面咪超多氣..壓力趠...
好.....有分析!!!=D>

咁上次你睇佢用什麼爆親自己?!:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-4 03:58 PM 發表

利害^:)^^:)^
我亂估咋:$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:00 PM 發表

仲有一場 , 不過你要唔買Ivan個盤 , 我至pm你.....:lol
不嬲我只買真錢啦! :D
你地搞咩啊:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:01 PM 發表

same..
因為條友見塞晒d冰入去都唔爆..走去fing佢..咁就爆左..
=D>
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:00 PM 發表

仲有一場 , 不過你要唔買Ivan個盤 , 我至pm你.....:lol
pm埋被我得唔得:-SS
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:01 PM 發表

你戒緊 , 我唔比你啦:)
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

same..
因為條友見塞晒d冰入去都唔爆..走去fing佢..咁就爆左.. =D>
佢地傻嫁%-(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:01 PM 發表

我亂估咋:$
亂估都中先慘.....^:)^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

pm埋被我得唔得:-SS
no la , 唔想害朋友 , Ben唔同 , 佢係我仇人;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 04:03 PM 發表

same..
因為條友見塞晒d冰入去都唔爆..走去fing佢..咁就爆左.. =D>
隻手斷左!?;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-4 04:04 PM 發表

no la , 唔想害朋友 , Ben唔同 , 佢係我仇人;P
yeah~~ <:-P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:04 PM 發表

佢地傻嫁%-(
屎fuxk狠  :-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 04:04 PM 發表

亂估都中先慘.....^:)^
一時好彩0者;P

輸死都試過啦:Q