返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:04 PM 發表

所以你地而家獨大嫁啦.....;P
係我地! \:D/
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:56 PM 發表

我就係鍾意你又直又長又硬....:D:$
識貨.....:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:58 PM 發表

我今日先被人呃完錢,唔好咁對我好波:'(
被人呃左錢既傻仔....<<<????

比人呃左貞操?!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-4 03:04 PM 發表

okok.........i go open now :L
開Ajax Amsterdam  vs Inter Milan先啦B-)
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:04 PM 發表

我都唔知係唔係真係被人呃左....不過70%機會係
佢就唔見銀包bababababa~
跟住問我借錢搭ferry....50$加紙:'(
跟住我借左被佢...因為我唔識拒絕人:L
跟住 ...
wa...三百幾蚊..咁甘  :L
睇黎我地又要吹慢d就返蝦條個lv....^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:07 PM 發表

被人呃左錢既傻仔....<<<????

比人呃左貞操?!;P
我貞操唔值錢:$
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:00 PM 發表

佢又唔收番一日 食左息先派..可以玩耐d  :))
豬左啦佢......

不過叫佢輸晒之後去 UWANTS 求救好過啦......

等佢迫周生同大倉救佢......;P;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 03:00 PM 發表

你而家先知你嚴重地脫節啦:@
[-O<饒恕我吧!
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 03:08 PM 發表
睇黎我地又要吹慢d就返蝦條個lv....^:)^
=D>=D>
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:07 PM 發表

wa...三百幾蚊..咁甘  :L
睇下曼城同馬體會幫唔幫到我贏返^:)^
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:02 PM 發表

:-O
寶藥黨   
男人只可以比女人呃......:-"

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:09 PM 發表

係呃女人 ..... ;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:09 PM 發表

我被個呀叔呃:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:04 PM 發表

我都唔知係唔係真係被人呃左....不過70%機會係
佢就唔見銀包bababababa~
跟住問我借錢搭ferry....50$加紙:'(
跟住我借左被佢...因為我唔識拒絕人:L
跟住 ...
打比你借錢搭飛機.....[-X