返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:50 PM 發表

死仔又不轉錢來!!!X(
:'(我而家先知呢度係咩一回事...:@
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:58 PM 發表

我今日先被人呃完錢,唔好咁對我好波:'(
比邊個呃?
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 02:59 PM 發表

:'(我而家先知呢度係咩一回事...:@
你而家先知你嚴重地脫節啦:@
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:50 PM 發表

如果自己人..唔咪唔好玩 \:D/[-X
咁又係......咁就住佢慢慢奄佢......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:00 PM 發表

咁又係......咁就住佢慢慢奄佢......;P
佢又唔收番一日 食左息先派..可以玩耐d  :))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:59 PM 發表

比邊個呃?  
一個三唔識7既人:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:57 PM 發表

我琴日訓左覺買唔到:'(
之前又輸又贏,so輸3000....
大把機會 , dont worry

Mainz vs Liverpool

Ajax Amsterdam  vs Inter Milan

AZ Alkmaar vs Arsenal

going to open soon
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:54 PM 發表

why ?[-(
因為我一要$用你就走出來嗎! :L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:01 PM 發表

一個三唔識7既人:L
:-O
寶藥黨  
原帖由 彿印 於 2006-8-4 03:01 PM 發表

大把機會 , dont worry

Mainz vs Liverpool

Ajax Amsterdam  vs Inter Milan

AZ Alkmaar vs Arsenal

going to open soon
早d好啦....
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:51 PM 發表

i want too ar

but, 被多d錢佢 = 被多d錢你們[-X
如果可以轉返佢果面就一流啦.....:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 03:01 PM 發表

因為我一要$用你就走出來嗎! :L
haha.......=D><:-P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:02 PM 發表

早d好啦....
okok.........i go open now :L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 03:02 PM 發表

:-O
寶藥黨   
我都唔知係唔係真係被人呃左....不過70%機會係
佢就唔見銀包bababababa~
跟住問我借錢搭ferry....50$加紙:'(
跟住我借左被佢...因為我唔識拒絕人:L
跟住同個friend講佢話我傻仔:'(
不過佢話星期一打電話被我還嫁
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:52 PM 發表

我地已經出哂力黎撐場喇喎! <:-P
所以你地而家獨大嫁啦.....;P