返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 02:54 PM 發表

我鋤 !!
500分,唔係1000分波
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:53 PM 發表

我(賠)佢離開 BTTVB 論壇<:-P\:D/
呢句野好多意思喎  [-(
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:54 PM 發表

來得快去得重快[-X
而家安樂晒 ...專心過o黎玩 ....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:46 PM 發表

而家都唔見你得罪得人少....:L
因為我個人比較直(接).....又長(氣)....同硬(朗).....

太過假....變相害左朋友.....:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:53 PM 發表

幾時都係啦....b-(
有時都幾cute..不過又會突然去左整容..  
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:52 PM 發表

你唔好講到我地無付出咁,我重輸緊3000分嫁:@
輸??Sleepingzzz 日日派$$$ wo<:-P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:46 PM 發表
痴左線呀....巴賽打完幾個鐘都重唔派彩:@
走你數.....\:D/
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:55 PM 發表

因為我個人比較直(接).....又長(氣)....同硬(朗).....

我就係鍾意你又直又長又硬....:D:$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 02:47 PM 發表
"財散人安樂"
賭版有贏喎.....

原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:56 PM 發表

輸??Sleepingzzz 日日派$$$ wo<:-P
我琴日訓左覺買唔到:'(
之前又輸又贏,so輸3000....
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 02:55 PM 發表

而家安樂晒 ...專心過o黎玩 ....
好快贏番晒 :))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:56 PM 發表

走你數.....\:D/
我今日先被人呃完錢,唔好咁對我好波:'(
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:48 PM 發表

所以引你派友過錢過尼跟住食曬你地d錢;P
咁都抵啦........

等串返佢夠返先........一齊去.......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:57 PM 發表

賭版有贏喎.....
而家果邊得番幾百萬 ......
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:55 PM 發表

青瓜.. :))