返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:44 PM 發表

做不了......

2 來我係;P派.....什麼都要快.....見佢地死下死.....我會煩死佢串死佢.....

咁就得罪好多人......>:)
=D>=D>
"財散人安樂"
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:43 PM 發表
sleeping 一晚又輸左50幾萬分..睇黎佢有乜淨喎  :-O
佢睇來都係比大家食落肚多........

快點同佢分晒身家...等佢歸隱田園......;P;P

由你地去申請賭版.....:$
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:45 PM 發表

我怕佢摺埋多......

因為 UWANTS 怕左海關同 TVB 告先來開分身壇......

但風聲一唔緊時.....什麼都可以發生......

因為沒有人氣.....
人氣0-2=((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:45 PM 發表

我怕佢摺埋多......

因為 UWANTS 怕左海關同 TVB 告先來開分身壇......

但風聲一唔緊時.....什麼都可以發生......

因為沒有人氣.....
所以引你派友過錢過尼跟住食曬你地d錢;P
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:45 PM 發表

你們唔好咁狼啦^:)^
:-":-"
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:44 PM 發表

驚被人告;P
又唔想uwants少廣告
對=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

叫你呀頭被多d錢佢啦;P
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-4 02:47 PM 發表
"財散人安樂"
散左唔少 ^:)^
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:46 PM 發表

不過nike 都過黎呢邊..應該會多d人喎  \:D/
nike<<<<  90% jj coz him^:)^:))
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:44 PM 發表

無視化 <<<<<<<<=D>=D>
係...用詞還可!?:$

有無dee鋤??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:47 PM 發表

佢睇來都係比大家食落肚多........

快點同佢分晒身家...等佢歸隱田園......;P;P

由你地去申請賭版.....:$
如果自己人..唔咪唔好玩 \:D/[-X

佢爆左你賠?!;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:50 PM 發表

佢爆左你賠?!;P
2個爆曬邊個賠;P