返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:41 PM 發表

SP HP 25 > 40
其他好像一樣返.....:D

攻防仍然係無視化.......幾百攻打我 2千防......我照死.....;P;P;P
=D>=D>
sleeping 一晚又輸左50幾萬分..睇黎佢有乜淨喎  :-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:38 PM 發表

其實我已經收左好多野不說了.....

其實你睇而家暑假已經係最多人時期......都係上線 3百人.....晚上 4百人.......
一過左暑假可以摺得.....

好多� ...
咁fast摺............... [-O<[-O<
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:42 PM 發表

兩邊關係都唔知點..好煩  :@
有利自己咪垃埋一齊...無利咪一腳伸開囉X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:40 PM 發表

無計啦.....佢地成日話呢度係for bt....

其他野就返uwants搵...但另一邊廂又話同uwants係兩個獨立...

乜都係佢up9哂....開多d區使死咩....X(
驚被人告;P
又唔想uwants少廣告
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:40 PM 發表

蝦條去做admin啦  ^:)^
做不了......

2 來我係;P派.....什麼都要快.....見佢地死下死.....我會煩死佢串死佢.....

咁就得罪好多人......>:)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:41 PM 發表

SP HP 25 > 40
其他好像一樣返.....:D

攻防仍然係無視化.......幾百攻打我 2千防......我照死.....;P;P;P
無視化 <<<<<<<<=D>=D>
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:43 PM 發表
sleeping 一晚又輸左50幾萬分..睇黎佢有乜淨喎  :-O
你們唔好咁狼啦^:)^
>:)我都打緊, 需要資金買裝備, 有冇人借$? :$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:40 PM 發表

無計啦.....佢地成日話呢度係for bt....

其他野就返uwants搵...但另一邊廂又話同uwants係兩個獨立...

乜都係佢up9哂....開多d區使死咩....X(
我怕佢摺埋多......

因為 UWANTS 怕左海關同 TVB 告先來開分身壇......

但風聲一唔緊時.....什麼都可以發生......

因為沒有人氣.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:44 PM 發表

驚被人告;P
又唔想uwants少廣告
$-)$-)...............:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:44 PM 發表

做不了......

2 來我係;P派.....什麼都要快.....見佢地死下死.....我會煩死佢串死佢.....

咁就得罪好多人......>:)
而家都唔見你得罪得人少....:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:43 PM 發表

有利自己咪垃埋一齊...無利咪一腳伸開囉X(
不過nike 都過黎呢邊..應該會多d人喎  \:D/
痴左線呀....巴賽打完幾個鐘都重唔派彩:@
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-4 02:45 PM 發表
>:)我都打緊, 需要資金買裝備, 有冇人借$? :$
i can help you 轉uwants積分 wo:)