返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:31 PM 發表

我唔想上網都隱惡揚善......

出面已經係....回家唔想太假......

錯得錯.....又唔係收左你錢......洗乜睇你面色......http://3park.org/forum/images/smilies/em4 ...
yo~~~~~  講得好 好<:-P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:32 PM 發表

用毛公仔:scare
美國批......:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:32 PM 發表
   調查機構以「青瓜」比喻正常硬度的陰莖,「未剝皮的未熟香蕉」則比喻為輕微勃起障礙,仍可性行為﹔但若情況如「剝皮熟透香蕉」及「棉花糖〠...
你係棉花糖~ :D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:32 PM 發表
   調查機構以「青瓜」比喻正常硬度的陰莖,「未剝皮的未熟香蕉」則比喻為輕微勃起障礙,仍可性行為﹔但若情況如「剝皮熟透香蕉」及「棉花糖〠...
好頂癮下...:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:35 PM 發表

你係棉花糖~ :D
:$:$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:33 PM 發表

咁又係....加上你係富豪...講野都可以大聲d! :))
其實我已經收左好多野不說了.....

其實你睇而家暑假已經係最多人時期......都係上線 3百人.....晚上 4百人.......
一過左暑假可以摺得.....

好多野都慢慢來不改善...踢一踢郁一郁......唔增人氣......

我怕我錯誤投資入局......枉晒10多億......

d藥水平番晒  :-O
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:33 PM 發表

yo~~~~~  講得好 好<:-P
:-*:-*:-*

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:32 PM 發表

用毛公仔:scare
:L:@=((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:38 PM 發表

其實你睇而家暑假已經係最多人時期......都係上線 3百人.....晚上 4百人.......

好多� ...
蝦條去做admin啦  ^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:38 PM 發表

好多釠...
無計啦.....佢地成日話呢度係for bt....

其他野就返uwants搵...但另一邊廂又話同uwants係兩個獨立...

乜都係佢up9哂....開多d區使死咩....X(
   調查機構以「青瓜」比喻正常硬度的陰莖,「未剝皮的未熟香蕉」則比喻為輕微勃起障礙,仍可性行為﹔但若情況如「剝皮熟透香蕉」及「棉花糖� ...
;P))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:40 PM 發表

蝦條去做admin啦  ^:)^
^:)^
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:39 PM 發表
d藥水平番晒  :-O
SP HP 25 > 40
其他好像一樣返.....:D

攻防仍然係無視化.......幾百攻打我 2千防......我照死.....;P;P;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:40 PM 發表

無計啦.....佢地成日話呢度係for bt....

其他野就返uwants搵...但另一邊廂又話同uwants係兩個獨立...

乜都係佢up9哂....開多d區使死咩....X(
兩邊關係都唔知點..好煩  :@