返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:19 PM 發表

睇得出你成日用手....:))

今次係左手定右手呢?? \:D/
for myself have to use 雙手 =D>
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:22 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D1

近期開始喜歡串下.....
唔怪之得你晌果邊咁得高層心....:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:23 PM 發表
hihi  :))
hihi:D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-4 02:23 PM 發表
<:-P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:22 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D1

近期開始喜歡串下.....
要搞野留返係uwants搞啦:L
希比.....:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:24 PM 發表

咁大支野?? ^:)^
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:24 PM 發表

要用吹氣公仔嗎!?<:-P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 02:23 PM 發表

用完左手用右手;P
%-(%-(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:25 PM 發表

唔怪之得你晌果邊咁得高層心....:L
我唔想上網都隱惡揚善......

出面已經係....回家唔想太假......

錯得錯.....又唔係收左你錢......洗乜睇你面色......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:28 PM 發表

要用吹氣公仔嗎!?<:-P
[-X[-X ................ no need to 吹氣
原帖由 彿印 於 2006-8-4 02:31 PM 發表

[-X[-X ................ no need to 吹氣
用毛公仔:scare
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-4 02:27 PM 發表

咁大支野?? ^:)^
only got a 巨頭.........wahahah~~~<:-P
   調查機構以「青瓜」比喻正常硬度的陰莖,「未剝皮的未熟香蕉」則比喻為輕微勃起障礙,仍可性行為﹔但若情況如「剝皮熟透香蕉」及「棉花糖」,則分別代表中等及嚴重勃起障礙,無法性行為。

呢段笑死我   
:)):))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 02:31 PM 發表

我唔想上網都隱惡揚善......

出面已經係....回家唔想太假......

錯得錯.....又唔係收左你錢......洗乜睇你面色......http://3park.org/forum/images/smilies/em4 ...
咁又係....加上你係富豪...講野都可以大聲d! :))