返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:46 AM 發表

H AHA HA HA^:)^

我睇緊女.....你睇埋.....:))

http://www.youtube.com/watch?v=lVteVlI56xU&search=MODEL
有前有後,正;P
不過唔知係唔係假:P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:51 AM 發表

有前有後,正;P
不過唔知係唔係假:P
好似真.......外國好平常姐........:-"

朋友我都閃.......

你出現時間好難捉摸......:L

下次再吹......贏多些!!!:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 03:53 AM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=fePt6R5d3pE&search=holland
有無睇過?
無.....好野來!!!;P

THX!

886!!!^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-4 03:56 AM 發表
886!!!^^
奧林比亞高斯 3-0 皇家蘇斯達
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-4 04:00 AM 發表
奧林比亞高斯 3-0 皇家蘇斯達
奧林比亞高斯 5-1 皇家蘇斯達
=D>
sleepingzzz又輸到死了\:D/\:D/

慘:-O:-O

我頭先好似被人呃錢:L
奧林比亞高斯           5-1           皇家蘇斯達           2-0=D>

kAN仔又贏了$-)
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 11:39 PM 發表

我都差唔多2000幾萬啦:Q
但你依家都仲有咁多:L
最強火影駕臨!!!
下次玩三千分隻我先出招;P;P
最強火影駕臨!!!
大佬!

咁多好友,好友列表唔夠用%-(:@:@
最強火影駕臨!!!